Haberler

YSK, Beykoz'da yeniden sayım kararını geri çekti! Mazbata CHP'li adaya verilecek

Güncelleme:

YSK, Beykoz'da yeniden sayım kararını durdurdu. Gelişme sonrası CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler'in mazbatasını almasının önünde hiç bir engel kalmadı." açıklamasında bulundu.

YSK, Beykoz Belediyesi seçim sonuçlarıyla ilgili tekrar sayım kararını geri çekti. Bu karara göre seçimde yüzde 45,87 oy oranına ulaşan CHP'li Alaattin Köseler'e mazbata verilecek.

CHP İL BAŞKANI: YENİDEN HOŞGELDİN

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyurarak Beykoz'la ilgili "Yeniden hoşgeldin" ifadesini kullandı. Çelik'in paylaşımı şöyle:

"YSK'ya yaptığımız itiraz kabul edildi, Beykoz'da il seçim kurulunun yeniden sayım kararı YSK tarafından kaldırıldı.

Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler'in mazbatasını almasının önünde hiç bir engel kalmadı! Yeniden hoşgeldin @Beykoz_Bld

Gaziosmanpaşa'da sayım devam ediyor. Bahçelievler, Pendik, Ümraniye, Arnavutköy ve Bahçelievler'de itirazlarımız devam ediyor. Sürecin titizlikle takipçisiyiz!"

YSK, Beykoz'da yeniden sayım kararını geri çekti! Mazbata CHP'li Alaattin Köseler'e verilecek

NE OLMUŞTU?

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda Beykoz'da CHP adayı Alaattin Köseler yüzde 45,87 oy oranına ulaşırken mevcut başkan ve AK Parti adayı Murat Aydın yüzde 44,91 oy oranıyla ikinci sırada yer almıştı. Bin 433 oy farkı sonrasında AK Parti'den sonuçlara itiraz yapılmış, İl Seçim Kurulu oyların yeniden sayılması yönünde karar almıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Alaattin Köseler İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

osman baglar:

ıslak imzalı tutanaklar ellerinde var zaten kaybettiklerini biliyorlar tekrar sayım istemelerinin sebebi bir Ali Cengiz oyunu çevirmek ama yemiyor kimse bu oyunları artık..

327
118
yanıtYanıtla
Yusuf null:

bu ali cengiz oyununu yapan baştan yapar. ama yok siz kazanırsanır hiç bi sorun yok değilmi

yanıt146
yanıt164
Blackened:

Sizinkiler itiraz edince kedi var ama

yanıt137
yanıt38
SFs Karaca:

Bizimkiler dediğiniz adamlar itiraz edince kabul ediliyor mu sence ? 100 tane ettilerse 1-2 tanesi kabul ediliyor mübarek akp 100 tane ediyorsa 50-70 tane kabul

yanıt62
yanıt46
ekrem kutan:

osman aga bu seçimde "oylar çalineyaaaa" diye bağırmadınız sadece kaybederken oylar çalınıyor hile yapılıyor ama kazandığınızda çalınan oy falan yok değil mi?

yanıt0
yanıt0
Metin Saglam:

bütün çabalar boşa çırpınsanız da o kadar oluyor kesin sonuç

200
78
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Bu kadar da çırpınmanın ne anlamı var millet istemiyor işte. Sayılmış sandıklara yeniden oy mu atacaklar.

173
56
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Alisi, Velisi, Delisi... Hepsi aynı, kim gelirse gelsin ülkede "Ahlak" kalmadığı için sonuç hiç değişmeyecek! Götüren götürecek, götürmeyene de bakılıp gülünecek.

141
15
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

YSK ne yaptığını bilmiyor amacı kargaşa kaos yaratmak galiba

108
18
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

İnsanda utanma olur. Pendikte ne sorun varda itiraz ediyorsunda Beykozdaki itirazı reddediyorsun?

71
17
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title