Haberler

Yozgat'ta kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi! Kazada 1 kişi öldü, 3'ü ağır 18 kişi yaralandı

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde Amasya'ya gitmekte olan bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 3'ü ağır 18 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilirken Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, "4 vatandaşımızın durumu ciddiyetini korumaktadır" bilgisi verildi.

Yozgat'ta Tarsus'tan Amasya'ya gitmek için yola çıkan bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 18 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edildi.

KONTROLDEN ÇIKARAK DEVRİLDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinden Amasya'ya gitmek için yola çıkan M.K. (54) yönetimindeki 05 ACF 108 plakalı yolcu otobüsü, Yozgat-Kayseri kara yolunun Battal köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yozgat'ta kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi! Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralandı

18 YARALI HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 3'ü ağır 18 kişi, Yozgat Şehir Hastanesi, Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Sorgun Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yozgat'ta kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi! Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralandı

YOZGAT VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yaralı 19 vatandaşımızdan 15'inin durumu iyi olup, 4 vatandaşımızın durumu ise ciddiyetini korumaktadır" bilgisi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yozgat Valiliği Jandarma Amasya Tarsus Mersin Yozgat AFAD Hastane Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title