Haberler

Yozgat'ta Milletvekilinin Düzenlediği Halk Günü İlgi Gördü

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ta halk günü düzenleyerek vatandaşın sorunlarını dinledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat'ta halk günü düzenleyerek vatandaşın sorunlarını dinledi. Halk gününe katılan vatandaşlar, milletvekilinden en çok iş konusunda yardım istedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanlığında Halk Günü düzenleyerek vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Vatandaşlar en çok iş konusunda vekilden yarım talebinde bulundu. Milletvekili Soysal, kendisinin her ayın son Cuma günü bir halk günü tertip ettiğini belirterek, "Ankara'da bizimle görüşmeye gelen var gelemeyen var. Yozgat Ankara'ya ortalama 250 kilometre mesafede bir il. Bizde vatandaşımızın ayağına gidelim meclisi oraya götürelim,orada sıkıntıları dinleyelim, dertlerine çare olalım diye bugün buradayız. Bütün ilçelere de haber vererek il merkezimizde vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz, not alıyoruz, yerine göre mahallinde telefonla arayarak problemleri çözmeye çalışıyoruz. Burada halledemediklerimizin notunu alıp Ankara'ya gittiğimizde birebir sorunlarla ilgileniyoruz. İlimizde bu tür aktivasyonların, programların sıklıkla yapılması gerekiyor. Yozgat kalkınmış ya da maddi gücü çok iyi olan vatandaşlardan oluşan bir il değil. Bu sebeple bir ay içerisinde bir gün gelip vatandaşımızı dinliyoruz" dedi.

Halk gününe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Milletvekili Soysal, şöyle konuştu: "Vatandaşımızın ilgisi çok iyi, şaşıranlar var. 'Vekil geliyor bizi mahallede dinliyor' diyor, sorunların çözüldüğünü de görüyor. Çünkü biz notu alıp kenara bırakmıyoruz. Sorunları çözmeye çalışıyoruz. Çözülemeyenleri de neden çözülemediğini vatandaşımıza bildiriyoruz. En çok işsizlik konusunda talep geliyor. İşsizlik sorunu ilimizde var. Sınavı kazanıp gelenler bizden yardım istiyor, yapabildiğimiz noktada yardım etmeye gayret ediyoruz. İşkur'da eleman ihtiyacı var vatandaşımızın haberi yok. İşkur müdürü ile görüşse belki iş bulacak. Biz bu konuda aracı oluyoruz."

Vatandaşlar yapılan uygulamadan memnun olduklarını, sorunlarını milletvekiline ilettiklerini sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Soysal Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title