Haberler

Yozgat'ta Kent Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıda, kentteki huzur ve güvenlik konuları ele alındı. Vali Özkan, geleceğe yönelik tedbirlerin görüşüldüğü toplantının her ay düzenleneceğini belirtti.

İl genelinde alınan güvenlik ve asayiş tedbirlerinin değerlendirildiği Kent Güvenliği Toplantısında konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'ın güven ve huzur şehri olduğunu söyledi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Kent Güvenliği Toplantısına Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necdet Özcan, kurum müdürleri ve ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Özkan, Yozgat'ın güven ve huzur kenti olduğunu belirterek asayiş konusunda halktan büyük destek gördüklerini söyledi. Özkan, "Toplantımızda geleceğe yönelik neler yapmamız gerekiyor, hangi tedbirleri almamız gerekiyor onları görüşeceğiz. Kent Güvenlik Toplantımızı bundan sonra her ayın ilk haftasında gerçekleştireceğiz. Güvenlik teşkilatlarımız kendilerince sahaya dönük bir tedbir geliştiriyorlar. Fakat kenti en iyi bilen sivil toplum kuruluş temsilcilerimizden ve muhtarlarımızın fikirlerini almak istiyoruz." dedi.

Üniversite öğrencilerinin güvenliği için "üniversite polisliği" uygulamasını da başlattıklarını anlatan Özkan, "Üniversite öğrencilerimizin kaldığı yurtların, pansiyonlarımızın etrafında, çocuklarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde eğitim-öğretimine devam edebilmeleri için hangi tedbirleri almamız gerekiyor diye düşündük ve üniversite polisliğini devreye aldık." şeklinde konuştu.

Jandarma ve emniyet görevlileriyle seçim güvenliği toplantısı yaptıklarını ve seçim tedbirlerine dair neler yapılması gerektiğini de aktaran Özkan," İnşallah insanımızın vicdani sorumluluğuyla, huzur ve güven içerisinde sandığa gideceği bir seçim geçirmek nasip olur. İnşallah sonuçları neticesiyle hem ilimize hem de ülkemize hayırlara vesile olan bir seçim sürecini hep beraber geçirmiş oluruz." ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Özkan Ali Özkan Yozgat Güvenlik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title