Haberler

Yozgat Egzoz Gazından Zehirlenen İki Arkadaş Toprağa Verildi

Egzoz gazından zehirlenen iki arkadaş toprağa verildi YOZGAT'ta kapı ve pencereleri kapalı işyerinde çalışan otomobilin egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Duhan Çiftçi (19) ile Yunus Kılıç (19) son yolculuğuna uğurlandı.

Egzoz gazından zehirlenen iki arkadaş toprağa verildi

YOZGAT'ta kapı ve pencereleri kapalı işyerinde çalışan otomobilin egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Duhan Çiftçi (19) ile Yunus Kılıç (19) son yolculuğuna uğurlandı.

Yozgat'ta önceki gün egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 19 yaşındaki iki arkadaşın cenazeleri. bugün Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Yozgat'a getirildi. Çapanoğlu Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından Duhan ve Yunus son yolculuklarına da göz yaşı dökülerek birlikte uğurlandı. Duhan Çiftçi, Sarıtopraklık Mezarlığında, Yunus Kılıç ise Başıbüyüklü Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Çapanoğlu Büyük Camiinde kılınan cenaze namazına, iki arkadaşın aileleri ile arkadaşları da katıldı. Egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybeden gençlerin babaları Adem Çiftçi ve Emrullah Kılıç güçlükle ayakta dururken, taziyeleri kabul ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Kılıç Adem Çiftçi Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title