Haberler

YÖK kalite kuruluna AYDEP tanıtımı yapıldı

2015 yılında fikir olarak ortaya çıkan ve bugün uzaktan eğitim sistemi ile model olan Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi (AYDEP), Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın talebi üzerine Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr.

2015 yılında fikir olarak ortaya çıkan ve bugün uzaktan eğitim sistemi ile model olan Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi (AYDEP), Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın talebi üzerine Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, YÖKAK Kariyer Uzmanı Ayhan Koçer, YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih Bardakçı, Doç. Dr. Dilek Avşaroğlu ve Ömer Faruk Yıldız'ın yer aldığı ekibe tanıtıldı.

Uzaktan bağlantı sistemi ile gerçekleştirilen toplantıda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AYDEP'in yükseköğretim sistemine kalite getirmek için tasarlandığını, ortaya çıkan ürünün eğitim alanındaki 'millileşme^' hedefine önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. Rektör Karakaya konuşmasında iki yıl önce KAEÜ'sinin Eğitim Fakültesinde pilot olarak uygulanmaya başlanan ve salgın nedeniyle tüm birimlerinin kullanımına açılan Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesinin önemli kolaylıklar sağladığını ve eğitimin aksamadan devam etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tarihi misyonuna yakışır bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirttiği konuşmasında; "AYDEP, öğrenmeye ve öğrencinin çok yönlü gelişimine odaklanır. Yeterlilik temelli program geliştirmeyi ve önceden belirlenmiş yeterliliklerin kazandırılmasını hedefler. Program yeterlilikleri ile öğrenme çıktılarını ilişkilendiren AYDEP, aynı zamanda öğrenme çıktıları ile öğretim uygulamalarını ilişkilendirir. Zengin öğretim materyali ve etkileşimli öğretim ortamı sunan AYDEP, yeterliliklere dayalı ölçme ve değerlendirme sağlarken aynı dersler için ortak sınav uygulaması yapmaktadır" dedi.

Nitelikli insan gücü yetiştirmenin üniversitenin temel misyonu olduğunu anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, eğitimde kalite standartları oluşturmak ve eğitim süreçlerinin kalitesini güvence altına almak için çalışmaların hızla devam ettiğini de söyledi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Elmas Kırşehir Karakaya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title