Haberler

Yok Böyle Polis!

Güncelleme:

Saha içi şiddet olaylarıyla aile içi şiddeti hicveden polis memurunun görüntüleri tıklanma rekorları kırıyor.

Bursalı şovmen polis memurunun, saha içi şiddet olaylarıyla aile içi şiddeti hicveden görüntüleri ile sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.

Müslüm Gürses'in şarkısıyla, "Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum, itirazım var taşkınlık yapana" diyen polis memuru İbrahim Vatansever, aile içi şiddet olaylarına da "Dokunma benim kanayan yarama memur" şarkısıyla dikkat çekiyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, toplumsal olayları konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi. Oyunda İbrahim Vatansever isimli polis memurunun, Azer Bülbül'ün "Kurşun yedim sol yanımdan" isimli şarkısını "Cop yedim sol yanımdan" şeklinde okuması alkış aldı.

Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunu, çok sayıda emniyet teşkilatı mensubu ve aileleri izledi. Polisin ifade alma tekniklerinin konu alındığı tiyatro oyununda aile içi şiddet ve toplumsal olaylara dikkat çekildi. Şüpheli şahıslara nasıl müdahale edilmesi gerektiğinin anlatıldığı oyunda Temenyeri Parkı'nda çevreyi rahatsız eden kişilere yönelik olarak polisin sergilediği tutum da canlandırıldı.

Oyunda polis memuru İbrahim Vatansever'in ünlü isimleri taklit etmesi ise izleyicilerin beğenisini topladı. Bülent Ersoy'un taklidini yapan Vatansever'in "Küstüm yeşil beyazlara" şarkısını seslendirmesi izleyicileri kahkahaya boğdu. Azer Bülbül'ün "Kurşun yedim sol yanımdan" şarkısını "Cop yedim sol yanımdan" şeklinde okuyan Vatansever, salonu dolduran davetlilerden yoğun alkış topladı.

Öte yandan İbrahim Vatansever'in Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde kaydettiği ve şiddet olaylarını eleştiren klibi ile aile içi şiddeti konu alan klibi tıklanma rekorları kırıyor.

Sosyal medyadaki görüntülerde İbrahim Vatansever, "Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum, ben hep su sıkmaya mecbur muyum, itirazım var taşkınlık yapana, benim bu taşanlarla ne zorum var ki, beni müdahaleye hep zorluyor, neden müdahaleye hep zorluyorlar" diyor.

Vatansever, bir karakolda çekilmiş görüntülerinde ise, aile içi şiddet olaylarını hicvederek, "Dermanı haktadır, sende bulunmaz, boşuna ifade almayın memur. Dokunma benim kanayan yarama memur" diyerek olaylara dikkat çekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Müslüm Gürses Azer Bülbül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title