Haberler

Yıldız, İlk Mezunlarını Verdi

Güncelleme:

Yıldız Entegre Ticaret Meslek ve İletişim Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Kocaeli'de ilk iletişim lisesi statüsünde olan Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi ilk mezuniyet töreni Suadiye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İşadamı Yıldız Entegre A.Ş. sahibi Fehmi Yıldız, davetliler ve çok sayıda veli katıldı.

ONUR KONUĞU FEHMİ YILDIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Okul Müdürü Cevdet Kaya, öğrencilere başarılar diledi. Onur konuğu Fehmi Yıldız yaptığı konuşmada: "Bu atmosferi görünce çok duygulandım. Bu okulu hayata geçirme süresince bana yardımcı olan Kaymakam Bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Yine okulun her aşamasında görev alan, şu anda müdür başyardımcısı olan Yılmaz Yiğit'e şükranlarımı sunuyorum. Artık çok güçlü bir aile olduk. Bu çok güzel bir duygu, hepinize başarılar diliyorum" dedi. Ardından Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Fehmi Yıldız'a tablo hediye etti.

DAMLALAR COŞTURDU

Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler, müzik öğretmeni Halil İbrahim Eryılmaz'ın şefliğinde damlalar korosu muhteşem bir konser verdi, öğrenciler doyasıya eğlendi. Okul birincisi Cemre Bozkurt'un ismini yaş kütüğüne çakmasıyla devam eden program öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Entegre Mustafa Ünaldı Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title