Haberler

Yıldırım'da Şiir Dolu Ramazan Akşamı

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde birbirinden ünlü sanatçılarla Yıldırımlılara doyulmaz Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.

Yıldırım'da yaşayan vatandaşların, Ramazan'da buluşma noktası haline gelen Cazibe Merkezi ünlü şair İbrahim Sadri'yi ağırladı.

Sevilen sanatçı, Mevlana'dan Yunus Emre'ye, Arif Nihat Asya'dan, Cahit Zarifoğlu'na kadar Türk Edebiyatı'na önemli eserler kazandıran şairlerin unutulmaz şiirlerini seslendirdi. Abdürrahim Karakoç'un 'Mihriban' adlı şiirini de okuyan Sadri, bu şiirin Cumhuriyet tarihinin yazılmış en güzel aşk şiiri olduğunu söyledi. Ayrıca Türk Sanat Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini harmanlayıp okuyan usta yorumcuya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçının şiirlerine katılımcılar da eşlik etti. Gecenin finalinde izleyicilere seslenen usta yorumcu "Yıldırım'a her gelişimde daha güzelleşmiş bir şehir görüyorum. Milli maç olmasına rağmen alanı dolduran siz değerli şiir severlere ve bizi sizler ile buluşturan Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arif Nihat Asya İbrahim Sadri Yunus Emre Mevlana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title