Haberler

Yıldırım Belediyesi Pazaryeri'ne Asfalt Döktü

Güncelleme:

İlçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yıldırım Belediyesi, kardeş belediyesi Bilecik'in Pazaryeri İlçesi'ne de yardım elini uzattı.

Pazaryeri İlçesi'ndeki 4 bin tonluk asfalt çalışmasının kısa bir sürede tamamlanması nedeniyle dün Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Ak Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Muhsin Turan, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Pazaryeri ilçe merkezinde yapılan asfalt çalışmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kardeş İlçe Belediye Başkanı Yalçın ile Ak Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Turan, "Türkiye'ye örnek olan Yıldırım ile kardeş olmaktan gurur duyuyoruz. Kısa sürede tamamlanan 4 bin tonluk asfalt desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kardeş ilçeden gelen konuklarını makamında ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, daha sonra heyete Kaplıkaya Cazibe Merkezi, Eğitim ve Bilim Merkezi, Akçağlayan Bahçelievleri gibi büyük projeleri gezdirdi. Keskin, ülkeler, şehirler ve ilçeler arasındaki kardeşliğin büyük önem taşıdığını belirterek, "Amacımız, Pazaryeri İlçesi'nin de Yıldırım İlçesi gibi her gün gelişerek yenilenmesini sağlamak. Fikirlerin yanı sıra proje konusunda da paylaşımlarımızın artması her iki ilçeye de büyük kazanç olacaktır" dedi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın ile Ak Parti İlçe Başkanı Turan, 4 Ekim tarihinde gerçekleşecek asfalt dökülen bölgenin açılışına tüm Yıldırım İlçe sakinlerini davet etti.

Öğlen yemeği sırasında Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı tüm konuklara Rabia işaretinin yer aldığı kaşkol ile bayrak dağıttı. Kardeş heyet ile Yıldırım ekibi birlik ve beraberliklerini Mısır'daki darbecilerin katliamı sonrasında sembol haline gelen Rabia işareti ile belgeledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Pazaryeri Ak Parti Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title