Haberler

'Yeşil'e Yakalama Kararı

Güncelleme:

18 faili meçhul cinayetle ilgili açılan davaya bakan mahkeme, sanıklardan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım hakkında yakalama emri çıkarttı.

1990'lı yıllarda işlenen 18 faili meçhul cinayetle ilgili 19 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması 16 Nisan 2014'te Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Mahkeme; sanıklardan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım hakkında yakalama emri çıkarırken, eski Özel Harekat Polisi Ayhan Çarkın'ın tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.

YEŞİL HAKKINDA VERİLEN KARAR

Mahkemenin Yeşil hakkında verilen kararda, "Sanığın yargı sınırlarımız içinde ve mesai saatleri içinde yakalanması halinde mahkememize sevk edilmesinin, yargı sınırlarımız dışında yakalanması halinde bulunduğu yerde SEGBİS sisteminin bulunması halinde mahkememizle irtibat geçilmesi ve savunmasının alınmasına, yargı sınırlarımız içinde iken mesai saatleri dışında hafta sonunda ve tatil süresi içinde yakalanması halinde ise Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilerek geçici olarak tutuklanmasının eve ilk mesai gününde gecikmeksizin mahkememizde hazır edilmesinin istenilmesine karar verildi." denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mahmut Yıldırım Ayhan Çarkın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

yeşil yeşilyesil@hotmail.com:

vatana ömrünü adamış bir adamı bırakın artık,rahat verin.hepimiz yeşiliz hepimiz çatlıyız

44
28
yanıtYanıtla
metehan gökcimbom_46300@hotmail.com:

yeşil kod atlı mahmut yıldırım benim.benden daha çok var...abdullah çatlıda benim..abdullah çok var daha..anlayan anlayana..kimmiş bu mahkeme açan bizlere..

30
15
yanıtYanıtla
TESKILATCImetin_zuzan@abv.bg:

YERINI SÖYLEYIMDE GIDIN YAKALAYIN DOMINICUMHURIYETINDE SOSUA VE GABERETTDE YASIYOR VILLASINDA FETULLAH CILARLA YURTTA AILESI ILE

31
7
yanıtYanıtla
taner fırtınataner@hakanyonga.com.tr:

mahmut yıldırım sağ ve görüştüğüm eski istihbarat çalışanlarıda bunu biliyor. Savcı Öz'e ulaşabilsem nerede olduğunu söylerim ama Bu hükümete güvenim yok! çünkü zamanın nemalananları kendi hükümetinde! Yeşil ortaya çıkarsa en çok bu hükümet zarar görür yoksa şimdiye çoktan çıkardılardı.

24
13
yanıtYanıtla
kırmızı koda adlı abuzer mavzerbaybars-165@ho:

bende görüştüm acaba sizinle tanışıyormuyuz.Ben kod kırmızı.Tüm istihbarat alemi beni iyi tanır.Seninde tanıman lazım:)

yanıt0
yanıt0
çevik çevikkkoraycevikk@hotmail.com:

etıketınızı baska yerlere yapıstırın gencler dıkkat edın de devlet kodunuzun numaralarını sılmesın mazallah sonra etıketınız okunmaz hale gelır cakma sahte devletcıler

yanıt0
yanıt0
MERMİmermii@hotmail.com:

HADİ ORDAN CEVAT

yanıt0
yanıt0
mertmert546@hotmail.com:

yeşil yeşil dediniz millet yeşil elbise giymeden korkar oldu

yanıt0
yanıt0
durhat rodialawusa12@hotmail.fr:

yesilmi onu faillere sor cunku devlet iyi bilir faili mechul cinayetleri ama bulunca bizede haber verin mezarina ilk ben tukurecegim

9
25
yanıtYanıtla
zazazaza@live.at:

Yesil idam verilmesi lazim sag sol döneminde yetistirildi bingöl dogumlu Yesil ve bingöl dogumlu duvar memet ve bingöl dogumlu fezi berdibek ve Erzurum dogumlu ringo ve elazik dogumlu civi selim bunlar bir dünyanin sucunu islediler 150 yakin genci sol döneminde öldürdüler ve 1990 sanlarda mitle birlikte sucsuz 40 ten faz insani öldürdü en cok suc isleyen parali katil mahmut yildirim ve en sonunda Devlet eliyle bir kösede kafasina silahla vuruldu ecevit hükümeti döneminde basi kaybedildi haki idamdi

10
23
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title