Haberler

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şenliği Yaptı

Güncelleme:

Bursa Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla "Eğitim Şenliği" düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şenliği düzenledi. Eğitim Şenliği' ne Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Jandarma Bölük Komutanı Ali İhsan Tercan, daire amirleri, okul müdürleri, ilkokula başlayan 700 öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Okula başlayan minik öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlemlendiği Eğitim Şenliği, Derviş Eroğlu Bulvarı' nda başladı. Derviş Eroğlu Bulvarı' ndan Atatürk Anıtı' na kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yol üzerinde bulunan esnaflar, okula yeni başlayan öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Eğitim Şenliği, Atatürk Anıtı' nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunmasıyla başladı. Daha sonra bir grup minik öğrenci, Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi CİNGİL ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker' e çiçek takdiminde bulundu.

Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Eğitim-Öğretim yılının kazasız, belasız ve başarılarla geçmesi dileklerini iletti. Şeker, "Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Çok önemli ve çok değerli bir iş yapıyoruz. Eğitim ve öğretim hizmetini yerine getirmeye çalışıyoruz. Böyle önemli bir iş yaparken de herkesin katkı yapmasını bekliyoruz. Bu yıl Eğitim-Öğretim yılı başlarken farklı bir şey yapalım istedik. 1' inci sınıf öğrencilerimizle birlikte sokakta yürüyelim ve herkese "Ben okula başladım" diyelim istedik. Toplumun dikkatini eğitime çekmek ve bir farkındalık oluşturmak için böyle bir yürüyüş yaptık. Bu yürüyüşü yaparken esnaflarımız çocuklarımıza büyük bir ilgi gösterdi ve ikramlarda bulundu. Öğrencilerim adına tüm esnaflarımıza saygı ve hürmetlerini sunuyorum. Esnaflar yaptıkları davranışla çocuklarımızı heyecanlandırdılar, şevklendirdiler.

Okula başlayan çocuklarımıza başarılar diliyorum, rabbimin onlara yardımcı olmasını diliyorum, onlar için dua etmenizi istiyorum, yolları ve bahtları açık olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bülent Hamdi Cingil Osman Şeker Yenişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title