Haberler

Yenimahalle Belediyesi Sinemayı Parklara Taşıyor

Yenimahalle Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri ile Yenimahallelilerin yaz akşamlarına renk katmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri ile Yenimahallelilerin yaz akşamlarına renk katmaya hazırlanıyor.

Türk sinemasına damga vurmuş ölümsüz yapımların yanı sıra gişe rekorları kıran en yeni filmleri de vatandaşlarla buluşturacak olan Yenimahalle Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri'nin startını 3 Ağustos Pazartesi günü veriyor.

Yenimahalle Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yaz da ilçe halkına açık havada sinema izleme keyfi yaşatacak. 3 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Açık Hava Sinema Günleri, izleyicisini hem güldürecek hem de duygulandıracak.

Sinema Günleri'nde Kemal Sunal, Adile Naşit, Şener Şen, Türkan Şoray gibi beyaz perdenin usta isimlerinin en güzel filmlerinin yanı sıra en yeni filmler de vatandaşlarla buluşacak.

YENİMAHALLE, "MUCİZE"YE SAHNE OLACAK

Müzik kariyerinin ardından oyunculuk ve yönetmenliğe soyunan Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi, "Mucize" Yenimahalleli sinemaseverler için gösterilecek. Gişede izlenme rekoru kıran ve 1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye'sine ayna tutan film, izleyicine duygu dolu anlar yaşatacak.

Öte yandan "Unutursam Fısılda", "Bir Küçük Eylül Meselesi", "Senin Hikayen, Hayattan Korkma", "Anadolu Kartalları" gibi Türk sinemasına damga vuran filmler de Yenimahallelilerle buluşacak.

KOMEDİ FİLMLERİ DE GÖSTERİLECEK

Kemal Sunal'ın "Orta Direk Şaban", "Postacı", "Doktor Civanım" gibi filmlerinin yanı sıra Cem Yılmaz'ın "Arog"u ve Erdem Yener'in başrolünü oynadığı "Çarşı Pazar" da Sinema Günleri kapsamında izleyicisini kahkahalara boğacak.

FİLMLER RAGIP TÜZÜN'DE START ALIYOR

Yenimahalle merkez, Batıkent, Karşıyaka, Gazi, Beştepeler, Demet, Çamlıca, Susuz, Şentepe, Ergazi, Varlık gibi Yenimahalle'nin hemen hemen her bölgesinde vatandaşlarla buluşacak Sinem Günleri, 3 Ağustos Pazartesi günü Ragıp Tüzün Parkı'nda "Mucize" filmiyle start alacak. Ücretsiz olarak gösterilecek filmlerin başlama saati ise 20.15 olacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Belediyesi Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title