Haberler

Yeni Yılın İlk Hediyeleri İnci Türkay ve Yeşim Salkım'dan.

Güncelleme:

Ekranların 'Sihirli Annesi' İnci Türkay ve Türk Pop Müziğinin isimlerinden Yeşim Salkım çocuklarla birlikte 'sevgi kalplerini' boyadılar.

Kallperi Seygiyle Boyadılar

Ekranların 'Sihirli Annesi' İnci Türkay ve Türk Pop Müziğinin isimlerinden Yeşim Salkım çocuklarla birlikte 'sevgi kalplerini' boyadılar. Etkinliğin sürpriz ismi ise çocuklarla birlikte boyama yapan İnci Türkay'ın oğlu Ali'ydi.

Optimum Outlet'te gerçekleşen ""İnci Türkay ile Yılbaşı Atölye"sinde avm ziyaretçilerinin çocukları ve "Parıltı Derneği"nin görme engelli ve az gören çocuklarıyla birlikte kalpleri gönüllerince renklendirdiler.

Seramik kalpleri rengarenk boyadıkları atölye etkinliğine çocuklar kadar velilerinin de ilgisi yoğun oldu. Yeni yıl öncesinde engellerin sevgiye engel olmadığının vurgulandığı etkinlikte İnci Türkay ve Yeşim Salkım'da keyif ve duygu dolu anlar yaşadılar. Optimum Outlet'te yaklaşık 3 saat süren etkinlikte çocuklar boyama yapmak için adeta sıraya girdiler. Boyadıkları kalpleri birbirlerine hediye eden çocuklar, yeni yıl öncesi ilk hediyelerini de almış oldu.

Çocuklarla birlikte boyama yapan İnci Türkay 'Sevginin engel tanımadığına ve hepimizin en önemli buluşma kaynağı olduğuna bir daha tanıklık ediyoruz' derken Yeşim Salkım ise 'Çocuklarımızla birlikte boyama yaparken sevginin, paylaşmanın değerini yeniden fark ediyoruz. Sevgi engel tanımaz ve hepimizi buluşturur' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşim Salkım İnci Türkay Yılbaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title