Haberler

Yeni Yılı, Sağlık Personeliyle Birlikte Karşıladı

Güncelleme:

Ak Partililer yeni yılı, güvenlik ve sağlık personeliyle birlikte karşıladı.

AK Partililer yeni yılı, vatandaşların huzur ve güven içerisinde karşılamaları için çalışan güvenlik ve sağlık personeliyle birlikte karşıladı. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye edip anne ve babalarını kutlarken, diğer milletvekilleri ve il yöneticileri de birçok hastanenin acil servisi ve karakolları ziyaret etti. AK Partililer huzurevleri ve Sırameşeler Çocuk Sevgi Evi'ni de unutmadılar.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, yılın son gününde Bursa yatırımları için büyük önem taşıyan çok önemli iki toplantı organize etti, yoğun bir mesai yaptı. Dobruca Tesisleri'ndeki ilk toplantıda yatırımcı kamu kuruluşlarının il ve bölge müdürlerinden 2013 Bursa proje ve yatırımları konusunda bilgi alan İl Başkanı Sedat Yalçın öncülüğündeki AK Partilliler, ardından İl Başkanlığı'nda toplandı ve Bursa için öngörülen 100 projeyi masaya yatırdı.

AK Parti İl başkanı Sedat Yalçın, Bursa Milletvekilleri ve İl Yöneticileri, bu toplantının ardından da İl Başkanlığı'ndan ayrılıp, doğumevleri, hastanelerin acil servisleri ve polis karakolları ziyaret etti. AK Partililer yeni yılın ilk bebeklerine ve ailelerine çeşitli hediyeler verirken, yılbaşı gecesi görev başında olan sağlık ve güvenlik personeline başarı diledi, yeni yıllarını kutladı.

YENİ YILIN İLK BEBEKLERİ

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, Tülin Erkal Kara, İl Dış İlişkiler Başkanı Ömer Demir, İl Ar-Ge Başkan Yardımcısı Gülten Kapıcıoğlu, İl Yöneticisi Ahmet Köken ve İl Sekreter Yardımcısı Asım Amil'le birlikte Zübeyde Hanım Doğumevi'ni ziyaret etti. Yalçın ve beraberindekiler burada Başhekim ve hastane yöneticisi Mürüvvet Dayıoğlu'na çiçek verip yeni yılını kutladı. AK Partililer daha sonra Bursa'da 2013 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Eymen ve Mekselina bebeklere birer altın taktılar.

Sedat Yalçın, Hüseyin Şahin, Tülin Erkal Kara ve il yöneticileri Zübeyde Hanım Doğumevi'nden sonra Çekirge Polis Karakolu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Partililer burada Çekirge Polis Karakolu Grup Amiri Furkan İsmail Gönül'e çiçek takdim etti ve karakolda görevli olan polislerin yeni yıllarını kutladı.

DİĞER ZİYARETLER…

AK Partililer, yılbaşı gecesi boyunca hastane, karakol, çocuk yetiştirme yurdu ve huzurevlerine ziyarette bulundular. AK Parti İl Yöneticilerinin ve AK Parti Bursa Milletvekillerinin gerçekleştirdiği ziyaretler şöyle:

- Sırameşeler Çocuk Sevgi Evi, AK Parti Milletvekili Tülin Erkal Kara, İl yöneticileri Mustafa Gürses, Ahmet Sakin, Necati Güleç.

- Muradiye Devlet Hastanesi, AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl yöneticileri İlhami Aydın, Enbiya Akkuş, Şemsettin Hacıoğlu.

- Çekirge Devlet Hastanesi, AK Parti Milletvekili İsmet Su, İl Yöneticileri, Cemalettin Torun, Dinçer Akyel, Zekeriya Kutlucan.

- Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, İl Yöneticileri İsmail Hakkı Edebali Ali Rıza Özmen, Muharrem Durmuş.

- Ali Osman Sönmez Huzurevi, AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk,İl yöneticileri Sayim Temel, Hasan Taş, Ercan Yakut.

- Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi, AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk, İl yöneticileri Ali Yılmaz, Abdullah Duman, İbrahim Güney, Asım Amil.

-Çarşı Karakolu, AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl yöneticikeri Tahsin Kara, Enbiya Akkuş, Şemsettin Hacıoğlu.

-İhsaniye Karakolu, AK Parti Milletvekili İsmet Su, İl yöneticileri, İbrahim Okur, Dinçer Akyel, Zekeriya Kutlucan.

-Yıldırım Karakolu, AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, İl yöneticileri İsmail Hakkı Edebali, Ali Rıza Özmen, Muharrem Durmuş.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tülin Erkal Kara Sedat Yalçın Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title