Haberler

Yeni Sezon Öncesi Başkan Cem Kara'ya Ziyaret

Güncelleme:

Çatalca Spor Külübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret etti.

Yeni sezon öncesi hedeflerini açıklayan yönetime, Başkan Cem Kara geçen sezon olduğu gibi bu sezon da destek sözü verdi.

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı göstererek Çatalca halkına büyük sevinç yaşatan Çatalca Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'de sezon boyunca gösterdiği performans ile gelecek için umut vermişti. Sezon sonunda ligi orta sıralarda bitiren Çatalca Spor Kulübü yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Sezonun hazırlıkları sürerken Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu da ilçede ziyaretlere başladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret eden kulüp yönetimi adına konuşan kulüp Başkanı Hasan Gökçe, önceki seneye nazaran Çatalca Spor Kulübü'nün daha profesyonel bir ekiple Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğini söyledi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da her sezon olduğu gibi bu yılda da Çatalca Belediyesi'nin Çatalca Spor Kulübü'ne yardım edeceğinin sözünü vererek, bölgedeki işadamlarının da kulübe yardım etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Gökçe Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title