Haberler

    Yeni Resident Evil Oyunu Geliyor

    Resident Evil en son oyunuyla alıştığımız çizgisinden biraz daha uzaklaşmaya hazırlanıyor.

    Resident Evil en son oyunuyla alıştığımız çizgisinden biraz daha uzaklaşmaya hazırlanıyor. Öyle bir değişiklik ki bu, eski Resident Evil hayranları kazan kaldırmış durumda.

    Capcom'un heyecanla karşılandığı kadar da tepki gören yeni projesi, sadece online olarak oynanabilen, omuz üstü kamera açısı ağırlıklı bir TPS oyunu. Yayımlanan videoya bakacak olursak da Resident Evil dünyasında geçen Umbrella Corps, Resident Evil 2'nin bilindik mekanlarından hayli faydalanmış durumda. Bu bilinen mekanlar arasında elbette Raccoon City ve Police Department da var.

    Seneler önce RE: Gun Survivor adlı spin-off oyun ile karşımıza çıkan Capcom, belki de tüm tarihinin en kötü eleştirilerine maruz kalmış ve kısa sürede unutulmuştu. Berbat grafikleri ve oynanışı yanında, arcade makineleri için tasarlanmış gibi gözüken oyunda, karakterimizin silahı veya elini göremiyorduk bile. Umbrella Corps çok daha iyi hazırlanmış bir oyun gibi gözükmekle beraber yine de şüphe uyandırmakta.

    Umbrella Corps, optimizasyon sorunları nedeniyle çıkışını daha önce çıkışını ertelemişti, şimdi ise 21 Haziran tarihinde PS4 ve PC platformlarına çıkacak. Steam üzerinden de Standard Edition versiyonu 88,89 TL, Deluxe Edition versiyonu ise 118,99 TL'ye satışa sunulmuş durumda.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title