Haberler

Yeni Akit yazarı Dilipak keneviri yeniden gündeme getirdi: En çok ihtiyacımız olan zamanda uzağız

Güncelleme:

Daha önce yaptığı kenevir açıklaması ile gündeme gelen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak keneviri yeniden gündeme getirdi. Dilipak, "Ne yazık ki, yasal engeller sebebi ile böyle bir zamanda en çok ihtiyacımız olan kenevirden uzağız" dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak kaleme aldığı yeni yazısında keneviri yeniden gündeme getirdi. Dilipak'ın "Ben sağlığımı nasıl koruyorum?" başlıklı yazısında, "Sabah kalkınca, mesela birkaç damla ağzıma çay ağacı yağı ve karanfil yağı alıyorum. Sonra gece boyu bir bardak suda bekletilmiş ceviz, sirkeli, limonlu bal şerbeti içiyorum. Bu arada bir küçük fincan, limon suyunda bekletilmiş ezilmiş sarımsak içiyorum. Doğranmış ve zeytinyağında bekletilmiş bir incir ve zeytinyağına damlatılmış D vitamini alıyorum" ifadelerini kullandı.

KULLANDIĞI ÜRÜNLERİ ANLATTI

Dilipak yazısının devamında, "Yine zeytinyağında bekletilmiş kekik zahterimiz var sabah kahvaltısında. Zeytin yaprağı çayımız Osmaniye'den geliyor. Kekik, Adıyaman ve Denizli'den. Ümmüdiye, çörek otu, kekik yağı, birkaç antiviral yağın zeytinyağda tutulan ve sprey şeklinde kullanılan gıda destek ürününü sıkıyorum boğazıma. Dışarı çıkarken Hekimzade'nin "Hekvir" diye anti viral bir jel şeklinde ağızda patlatılan bir gıda takviyesi var" dedi.

"EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN KENEVİRDEN UZAĞIZ"

Dilipak'ın yazısının en dikkat çeken bölümü ise keneviri yeniden gündeme getirdiği satırlar oldu. Dilipak, "Ne yazık ki, yasal engeller sebebi ile böyle bir zamanda en çok ihtiyacımız olan kenevirden uzağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdurrahman Dilipak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (11)

HAVACI BORLU GAZOZ CEMİL:

KENEVİR AĞAÇTAN FAZLA OKSİJEN SAĞLAR. İLAÇ VE SANAYİ DE KULLANILIR.

17
3
yanıtYanıtla
Hasan Selcik:

İnsan lıkdan müsliman lıkdan yoksun Yobaz

yanıt4
yanıt20
Ampul:

Hacı abi oy istiyor.

7
8
yanıtYanıtla
Fani:

Utanmadan da söyluyo oksijen israfısınız ulan bunları kim alabiliyo da yesin

5
7
yanıtYanıtla
KONYALI:

BU ADAM KESİN İÇİCİ

9
3
yanıtYanıtla
Ah o kenefir ah:

Ah ah yıllaaaaar öncesinde 30 40 50 yıl önce bu batılılar demişti siz napacaksınız bu keneviri insanları zehirliyor bu kafa yapıyor demiş bizim batı kafalılar da siz haklısınız demiş yasaklamışlar vermişler kenevir nimetini Bunu alan batılı da Ondan en bilindik Aspirin yapmış ger bize satmış alın demiş nasıl olsa sizde yok siz yapamazsınız da siz HAZIRA DEVAM EDİN AMAN ÜRETMEYİN AMAN DEMİŞ.Helal olsun halkımıza. Hala batıcılar var onlara büyük Alkış.

10
1
yanıtYanıtla
meczup:

bunlar sabahın köründe asgari ücretle geçinmeye mahkum insanın kalabalık toplu taşımayla virüslü ortamda tıkış tıkış işe giden buna mecbur mahküm garibanların yapabileceği bir şey değil siz başka bir alemi yaşıyoryunuz onlar başka bir alemi. . . . . . . . belki . . . . . . . o sizin kullandığınız . . . . . . . cevizli ballı limonlu karanfl, kekikyağlı çörekotlu nimetleri bu işçi garipler ancak işyerinde öğle karanavasında patronları isnafa gelip verirse yerler

5
3
yanıtYanıtla
Anıl:

Milletin kafasını güzel yapacağımız günler mi yaklaştı diyor

3
5
yanıtYanıtla
Süleyman:

Sayın Dilipak ya demansiyel bir süreç geçiriyor ya da ironik bir yaklaşımla vatandaşım içinde bulunduğu zor ekonomik şartları ifade etmek istedi!

4
2
yanıtYanıtla
TORUN:

Vardır bir bildiği

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title