Haberler

Yemek Aşkına Yepyeni Bölümleriyle 24kıtchen'da

Güncelleme:

Yetenekli Şef Gabriele Sponza'nın Yemek Aşkına programının yeni sezonu, en yeni lezzetlerle 22 Mart'tan itibaren yine sadece 24Kitchen'da.

Anadolu'nun farklı kültürlerini içinde barındıran ve kendine özel mutfak kültürünü koruyan metropol şehir İstanbul'dan esinlenen Gabriele, dünya mutfağından farklı lezzetleri lokal malzemeler kullanarak 24Kitchen ekranlarında yemek severlerle buluşturmaya devam ediyor. İçinde yaşadığı çok kültürlü dünyanın, en güzel tatlarıyla harmanlanarak yaratıcı dokunuşlar eşliğinde yetenekli şef Gabriele Sponza tarafından sunulan Yemek Aşkına, izleyicilere faydalı ipuçları vererek sağlıklı yemekleri en kolay şekilde yapmalarına yardımcı oluyor.

Sizin de yemek için atan bir kalbiniz varsa, Gabriele ile beraber sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler yapmaya, yemeklere aşkla dokunmaya hazır olun. Yemeklerdeki farklı malzemeler ve baharatlar, misafirlerinize karşı konulamaz lezzet yolculukları yaşatmanızı sağlayacak.

YEMEK AŞKINA (YENİ SEZON)
22 MART CUMARTESİ 23.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul 22 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title