Haberler

YEKÜV 27 Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Kuruluşundan bu yana on binlerce gence karşılıksız eğitim bursu veren YEKÜV Vakfı 27. Kuruluş yıldönümünü Caddebostan Kültür Merkezi'nde kutladı.

Türk sanat müziği sanatçısı Gökhan Sezen'nin konser verdiği gece oldukça görkemli geçti. Geceye katılanlar arasında ünlü modacı Yıldırım Mayruk ve İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Nurettin Sözen'de vardı.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmayı ve bu alanda sorunların çözümüne katkı sunmayı amaçlayan 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) 27. kuruluş yıldönümünü Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) Büyük Salonu'nda düzenlenen gece ile kutladı. YEKÜV Yönetim Kurulu Başkanı Işın Özdemir, YEKÜV Onursal Başkanı Gülbin Sözen,mütevelli heyeti üyeleri, YEKÜV bağışçıları ile bursiyerlerin katıldığı gecede bağışçılara ve 27 yıldır vakıfa emeği geçenlere teşekkür plaketleri verildi. Gala Gecesi'nin gönüllü sanatçısı Gökhan Sezen şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Geceye katılanlar arasında ünlü modacı Yıldırım Mayruk ve İstanbul eski Büyükşehir Belediye başkanı Prof.Dr.Nurettin Sözen'de vardı.

Kurulduğu 1992 yılından bu yana, başarılı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam etmekte zorlanan lise ve üniversite öğrencilerine verdiği karşılıksız bursların yanı sıra, "Yetişkin Eğitimi", "Umut Kızlar" "Anadolu'ya Armağan" gibi birçok proje ile eğitimin her aşamasında fark yaratan YEKÜV'ünİstanbul'da adını taşıyan bir ortaokul ve iki kız yurdu var.

21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı YEKÜV'ün 27. yıl gecesinde konuşan başkan Işın Özdemir,

Türkiye'nin geleceğini eğitimin belirleyeceğini ve bunda tüm toplumun payı olacağını belirterek şöyle konuştu "27 yıldır 'Bir Çocuk Daha Okusun Diye' maddi, manevi kaynaklarımızı başarılı çocuklarımıza, gençlerimize aktarıyoruz. Yeterince zorluklarla dolu hayatlarımızı kolaylaştıran iki şeyden biri eğitim diğeri ise sevgi. Her çocuğun, her gencin hatta her yetişkinin eğitim ve sevgiye ihtiyacı var. Biz YEKÜV olarak bundan sonra da 'eğitim ve sevgiden mahrum kalan tek çocuğumuz kalmasın' diyerek yola devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldırım Mayruk Nurettin Sözen Caddebostan İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title