Haberler

Yazıcıoğlu Kazasını 5 İsim Araştıracak

Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası ve Kurtarma Çalışmalarının Tüm Yönleriyle Oluşturulan Komisyonda 5 İsim Araştıracak.

"Sivas Milletvekili ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ve kurtarma çalışmalarının tüm yönleriyle araştırılarak benzer durumların yaşanmaması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla" kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda görev yapacak milletvekilleri belirlendi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan TBMM Kararına göre, Komisyon Başkanlığını AKP'li Hakkı Köylü yapacak. Komisyonun diğer üyeleri ise şöyle:

Başkanvekili Sadık Yakut, Sözcü Nusret Bayraktar. Katip Üye Fazilet Dağcı Çığlık, Üyeler: Kürşat Atılgan, Tacidar Seyhan, Necdet Ünüvar, Mehmet Erdem, Hasan Özdemir, Veysi Kaynak, Hasan Angı, Malik Ecder Özdemir, Selami Uzun, Mustafa Çetin ve Osman Coşkunoğlu. (ANKA)

(HM/HF/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title