Haberler

Yazıcı'ların Acı Günü

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Eşi Selma Yazıcı'nın Erzurum'da Oturan Halası Düriye Çelik, Yaşamını Yitirdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı'nın Erzurum'da oturan halası Düriye Çelik, yaşamını yitirdi. 81 yaşında hayatını kaybeden Çelik, Bakan Hayati Yazıcı ve eşinin de katıldığı cenaze töreni ile Erzurum Merkeze bağlı Umudum köyünde toprağa verildi.

Pankreas Kanseri tedavisi gören Selma Yazıcı'nın halası Düriye Çelik, Atatürk Üniversitesi lojmanlarında dün gece (4 Nisan) yaşamını yitirdi. Düriye Çelik'in cenaze törenine Gümrükler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile eşi Selma Yazıcı'da katıldı. Lalapaşa Camisinde bugün kılınan öğlen namazına mütakip cenaze namazına ayrıca Erzurum Vali Vekili Nurullah Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile yakınları ve ailesi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Düriye Çelik, doğum yeri olan Umudum köyünde toprağa verildi.

Bu arada Bakan Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı'ya verilen yakın koruma polis memuru Belgin Anamur, cami avlusunda namazın kılınmasını beklerken eşarp takması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title