Haberler

Yaz Temizliği De’longhı ile Yapılır

Evinizin ışıl ışıl ve tertemiz olması için artık yorulmanıza gerek yok. De'Longhi XTE 600 NB vakumlu elektrik süpürgesi ile temizlik yorucu bir uğraş olmaktan çıkıyor.

Evinizin temizliğine herkes hayran kalacak! Dünyaca ünlü elektrikli ev aletleri markası De'Longhi, güçlü emiş gücü ve kolay kullanım özelliği sağlayan XTE 600 NB vakumlu elektrik süpürgesi ile çığır açıyor. Halıları ve parkeleri ışıldatıyor, "Toz torbası dolu" göstergesine sahip üstün teknolojisiyle temizliği kolaylaştırıyor. Ergonomik yapısı ile kullanıcısına rahatlık sağlayan De'Longhi XTE 600 NB vakumlu elektrik süpürgesi tozları anında yok ediyor.

Metalik gri renkli dikkat çekici yapısı, otomatik kablo sarma özelliği ve 1500 watt güç kapasitesiyle öne çıkıyor. Güç kontrolünü kolaylıkla yapmayı sağlayarak, tek tuşla pratik temizlik sağlıyor. Halı ve sert yüzeyler için ayrı başlıkları sayesinde evin her köşesine ulaşarak, temizlikte ayrıcalık yaşatıyor.

De'Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro world'un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi XTE 600 NB için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 199 TL'dir. www.delonghi.com.tr

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title