Haberler

Yaşlılar Evinde İkinci Bahar

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi Yaşlılar Evi'nde tanışıp Latin dans kursunda yakınlaşan ve 14 Şubat günü nişan yüzüklerini takan 72 yaşındaki Hüseyin Soner ve 62 yaşındaki Filiz Akyer, sade bir düğünle dünya evine girdi.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi Yaşlılar Evi'nde tanışıp Latin dans kursunda yakınlaşan ve 14 Şubat günü nişan yüzüklerini takan 72 yaşındaki Hüseyin Soner ve 62 yaşındaki Filiz Akyer, sade bir düğünle dünya evine girdi.

Muratpaşa Belediyesi'nin kentin en güzel manzaralı noktası falezler üzerinden Akdeniz ve Konyaaltı sahilini boydan boya gören noktasında yaşlılar için oluşturduğu buluşma mekanı Yaşlılar Evi, ilk düğününe ev sahipliği yaptı. Yaşlılar Evi'nin ilk üyelerinden 3 torun sahibi Hüseyin Soner ile 1 torun sahibi Filiz Akyer, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılan nişanın ardından aynı yerde yaptıkları sade bir düğünle dünya evine girdi.

Düğün için gelinlik tercih etmeyen Filiz Akyer, beyaz bir elbise giydi, yüzünü küçük bir tülle örttü. Damadın düğün için tercihi ise mavi renk bir takım elbise oldu. Akyer'in torunu Gülin Ülgen bir an olsun babaannesinin yanından ayrılmadı. Çiftin nikahını kıyan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, evlilik cüzdanını geline teslim etti. Nikahın ardından çift düğün pastasının kesip gönüllerince eğelendi.

Yaklaşık 10 yıldır Antalya'da oturan Filiz Akyer, Soner'in tanışma teklifiyle arkadaşlıklarının başladığını söyledi. Arkadaşlıklarının Yaşlılar Evi'nde açılan Latin dans kursunda yakınlaşmaya dönüştüğünü aktaran Akyer, "Beyefendinin nezaketi, görgüsü, kendisinin de benim gibi İstanbullu oluşu, aynı kültürden gelişimiz bizi yakınlaştırdı" dedi. Yakınlaşma zamanla yerini farklı heyecanlara bırakırken, Soner'in Filiz Akyer'e yazdığı bir şiir, farklı duygular içindeki çifti 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nişan töreninde buluşturdu. Emekli inşaat mühendisi olan Soner, 20 yıl önce Antalya'ya yerleştiğini, Akyer'le sonsuza kadar devam edecek bir birlikteliği arzuladığını söyledi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Akdeniz Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title