Haberler

Yaşlı Adamın Dramı Yürek Burktu

Malatya’da, 3 çocuk sahibi Mahmut Yapıcı(59) boş bir barakada tek başına yaşıyor.

Çöpten ekmek toplayarak karnını doyuran yaşlı adam yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Malatya Belediyesi vatandaşların ihbarı üzerine Yapıcı’ya sahip çıktı.

Mahmut Yapıcı Aslanbey Mahallesi’nde boş bir baraka tek başına yaşıyor. Çöpten ekmek toplayarak yaşam mücadelesi veren yaşlı adam , yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

13 yıl önce eşinden boşandığını ifade eden Yapıcı, “5 aydır sokaktayım. 3 tane çocuğum var. Evimi sattım okuttum ama ne arıyorlar, ne soruyorlar” dedi.

59 yaşındaki Mahmut Yapıcı, 1983 yılında polislik mesleğinden atıldığını kaydederek, “20 yıl evli kaldıktan sonra eşimle boşandık. 3 çocuğum var. Kızlarımdan birisi bilgisayar mühendisi, diğeri ise öğretmen. Birde 13 yaşında oğlum var. Çöpten topladıklarımla karnımı doyuruyorum. Keşke çocuklarım bu halimi görseler de utansalar” diye konuştu.

Aslanbey Mahallesi Muhtarı Tevfik Sağlam, mahalle sakinlerinin durumu kendisine ilettiklerini kaydederek, “Şimdiye kadar evsiz vatandaşı görmedik. Mahalle sakinleri durumu bize anlattılar. Geldiğimizde içler acısı bir manzarayla karşılaştık. Hemen kendisine yemek verdik. Malatya Belediyesini aradık. Belediyemiz ekiplerini yönlendirdi. Ekipler, şahsı bir otele yerleştirecekler” dedi

FERDİ DURDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title