Haberler

Yasa Dışı Dinleme Operasyonunda 4 Tutuklama

Güncelleme:

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen 11 kişiden 4'ü tutuklandı.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, "yasa dışı telefon dinleme", "devletin birliğini bozmak" ve "casusluk" suçlamaları ile savcının mahkemeye sevk ettiği 11 kişiden 4'ü tutuklandı. Zanlılardan 5'i adli kontrol şartıyla, 2'si ise savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

TİB ESKİ BAŞKANVEKİLİ İLE TİP MENSUPLARI TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimi Fahrettin Yıldız tarafından sorgulanan şüphelilerden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) eski Başkanvekili Osman Nihat Şen ile TİB mensupları İsmail Bakar, Bülent Kocagürbüz ve Ferhat Saraç tutuklandı. 2 kişi sorgularının ardından, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ifadeleri alınan 26 zanlıdan 15'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmış, 11'i tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

buda yuce divani kapatmamobilWeb@haberler.com:

Bu da yuce divani kapatmanin yolu. Konusulmasin itin gitsin paralele. Nasilsa paralel var, ses cikaramaz, savunamaz, karsi gelemez, cun ki oyle bisey yok. ne pislik varsa sarin sirtlarina. Uyuyun Guzel ulkem. Uyuyun. Uyuyun rahat uyuyun susun, uyuyun. One minute de uyut. Allah de uyut. Paralel de uyut. Makara yap uyut. Milyon dolarlari kap uyut. Makamlari kap uyut. Yandaslari ise sok uyut. Mutalari yap uyut. Sifirla uyut. Oh bee , nasilsa herkes uyuyor. Ama birgun uyananirsa...

15
3
yanıtYanıtla
Demokrat:

Eyy tahsilsiz mantıksız alt tabaka koyunları, bu operasyonlar neden yapılıyor? Hanı hepsi montajdı? Sizin kadar salak yokdur.

11
3
yanıtYanıtla
mesüliyet kabul etmem:

Yüce mevlam sonumuızu hayreylesin kazalardan belalardan fitnecilerin şerrinden muhafaza eylesin

9
1
yanıtYanıtla
ccc:

Erdoğan borsada devletin yetkisini hırsızlığı kılıfına uyduracak şekilde ayarlattırarak milleti soydurmuştur. her pisliği yapıp yaptırıp kullandığı elemanların deşifre edilmesi ile Ergenekon paralel muhabbetiyle erdoğanın kendi elebaşılığı gizlenmiş oluyor. erdoğan kesinlikle tanımadığınız biri. birbirine küfreden Süleyman soylu ve numan kurtulmuşu düşün. sebebp ne olursa olsun size küfreden bir insanla çıkarın gereği kardeş gibi oluyorsan bu insandan herşey beklenmezmi??lan az uyanın uyanın. tanımıyorsunuz tanımıyorsunuz. zerresini erdoğanın bilmiyorsunuz. ortadoğunun bu halinde türkiyeyi üs olarak kullandıran seçilmiş kukladır erdoğan

5
2
yanıtYanıtla
OsmanlımobilWeb@haberler.com:

Boş işler gibi görünüyor sonuçta herkes serbest kalıyor ve mrmurluğa dönüyoru fakat her birinin siciline işleniyor. Yakında 657 de bi değişiklikle bu kişilerden kurtulmaya çalışabilir devlet.

5
2
yanıtYanıtla
KARAHANLI:

BEN HAYAT ALIRIM HAYAT VERMEM !

0
6
yanıtYanıtla
DOMBRA DOBRA:

DEVLET VE HÜKÜMET KAVRAMLARINI BİLE KAVRAYAMAMIŞ, RECEPTEN KUMANDALI BİR SAVCI BULMUŞLAR GALİBA. İDDİANAME GERÇEKTEN “DEVLETİN BİRLİĞİNİ BOZMAK, CASUSLUK” GİBİ SAÇMALIKLAR ÜZERİNE KURULMUŞSA, BU İDDİALAR İKİ GÜN BİLE YOL TUTMAZ, ÇÜNKÜ; 4-5 KOKUŞMUŞ BAKANIN GÖREVDEL ÇEKİLEREK, BAŞKALARININ ATANMASI İLE DEĞİL DEVLET HÜKÜMET BİLE YIKILMAZ. YIKILSA BİLE BİR BAŞKASI KURULUR, NE DEVLETİN SONU OLUR, NE DE DÜNYANIN SONU. DEVLET YOLUNA DEVAM EDER. CASUSLUK KONUSUNU GELİNCE, HANGİ DÜŞMANIN LEHİNE HANGİ BİLGİ VE BELGE ÇALINMIŞ DİYE SORARLAR ADAMA. BU SAÇMALIKLARI HER GÜN BİRKAÇ RECEP VE YAMAKLARININ AĞZINDAN DİNLİYORUZ, AMA, BUNLARI BİR MUHALİF MİLLET VEKİLİ KARŞISINDA, HATTA, SIRADAN BİR VATANDAŞ KARŞISINDA BİLE SAVUNMAKTAN ACİZLER. HAYIR SAVCI BEY HAYIR, TUTARLIĞI YOK SENİN GEREKÇELERİNİN. . . .

3
2
yanıtYanıtla
KARAHANLI:

TEK GERÇEK ÖLÜM POLAT ALEMDAR

4
0
yanıtYanıtla
ALİ AĞAOĞLU:

Edirneden karsa kalmadı alcak arsa hayat bir betonsa rezidans dikerim marsa ALİ AĞAOĞLU. . .

1
1
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

İnlerine girdik, girmeye devam edeceğiz!. . İhanetin bedeli ödenecektir!. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title