Haberler

Yarış Ölüm Getirdi

Esenyurt'ta, Mesai Dönüşü Arabalarla Yapılan Yarış Kanla Bitti.

Motoru kopan otomobilinden düşen Suat Taş (29) ile Mehmet Güneş (25) hayatını kaybederken, Doğan Sönmez ise yaralandı.Avcılar'da bir pastanede çalışan Doğan Sönmez, mesai arkadaşları Suat Taş ile Mehmet Güneş'i, evlerine bırakmak için saat 01.00 sıralarında, 34 YJ 2349 plakalı otomobille yola çıktı. İddiaya göre, O-1 Karayolu üzerinde başka bir otomobille yarış eden Doğan Sönmez, Harimedere Mevkii'nde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil önce aynı yöne seyir halindeki Ferhat çalışyer'in kullandığı 34 FS 4146 plakalı otomobile, ardından ise bariyere çarptı. çarpmanın etkisiyle, otomobilin motoru koparken, Suat Taş ile Mehmet Güneş, arka camdan fırlayarak hayatını kaybetti. Doğan Sönmez ise yaralandı.

Kazayı gören sürücüler durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilden yaklaşık 50 metre mesafede iki bariyer arasına düşen Suat Taş ile Mehmet Güneş'in öldüğünü belirledi. Kazayı yaralı olarak atlatan Doğan Sönmez, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Suat Taş ile Mehmet Güneş'in cesedi yapılan incelemenin ardından, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kapanan yol araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.Kendisine çarpan otomobilin çok hızlı olduğunu belirten Ferhat çalışyer, "Bana çarpınca frene basarak güçlükle durdum" dedi. Evli 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Suat Taş'ın bir hafta önce de annesinin öldüğü öğrenildi.

Süleyman KAYA/İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title