Haberler

Yarı Finalistler Belirlendi

Güncelleme:

Büyükşehir Futbol Turnuvasının Çeyrek Final Maçlarında, Üç Karşılaşma Normal Süreleri Berabere Bitince, Yarı Finalistler Penaltı Atışlarıyla Belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla geleneksel olarak yapılan Spor şenliklerinin çeyrek final maçları oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Hayli çekişmeli geçen çeyrek final maçlarının üçü normal süreleri berabere bitince, penaltı atışları sonucunda belirlendi.

Güvenil Şube Geriden Geldi

Günün ilk finalistlerinden Kent Konut ile Güvenlik Şube karşı karşıya geldi. Kent Konut takımı ilk dakikalarda öne geçti. Karşılaşmayı önde götürmesine rağmen, Kent Konut galibiyeti koruyamayınca Güvenlik Şube'ye 4-2 yenildi. Yarı finale çıkan Güvenlik Şube ise karşılaşma sonrası sevincini doyasıya yaşadı.

Erken Final, Yine Fen İşleri'nin

Vinsan Suni Çim sahasında oynan bir diğer karşılaşmada ise çeyrek final maçlarının en çekişmeli geçenine sahne oldu. Geçtiğimiz yıl finalde karşı karşıya gelen İZAYDAŞ ile Fen İşleri bu yıl ise çeyrek finalde karşılaştı. Erken final olarak nitelendirilen karşılaşma sert ve çekişmeli geçerken, normal süresi 1-1 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda geçen yılın şampiyonu Fen İşleri, İZAYDAŞ'ı 5-3 yenerek yarı finale çıkan bir diğer takım oldu.

Zabıta 1 Penaltılarla Kazandı

Çeyrek finalde karşı karşıya gelen Sağlık İşleri ile Zabıta 1 karşılaşması da oldukça çekişmeli sahnelere neden oldu. Normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmada uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda, Zabıta 1, Sağlık İşlerini 4-2 yenerek yarı finale çıkan bir başka takım oldu.

İtfaiye 1, Altınnal'la Karşılaştı

Günün son karşılaşmasında ise İtfaiye 1 ile Altınnal karşı karşıya geldi. Hayli zorlu geçen çeyrek final maçının normal süresi 1-1 berabere bitti. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışları sonucunda İtfaiye 1 Altınnal'ı 5-3 yenerek yarı finale çıkan sonuncu takım olmuş oldu.

Yarı Final Maçları 10 Haziran'da

Çeyrek final maçlarının sonucunun ardından Zabıta 1,İtfaiye 1 ile Fen İşleri ile de Güvenlik Şube yarı final oynamaya hak kazandı.10 Haziran Cuma günü saat 18.30'da Vinsan Suni Çim sahasında oynanacak yarı finali maçlarında, finale yükselen takımlar 13 Haziran'da Final maçı oynayacaklar.

SAHA: Vinsan Suni Çim

HAKEM: Yücel Avanos

KENT KONUT: 2 – GÜVENLİK ŞUBE: 4

KENT KONUT: Abidin, Emre, Ali, Ramazan (M.Emin), Kenan, Samet, Erhan, Muzaffer (Ümit)

GÜVENLİK ŞUBE: Erhan, Bünyamin, Erhan, Mehmet (Murat), Uğur, Gökhan, Erhan, Eser

GOLLER: Erhan (3),Gökhan, Kenan, Erhan

SAHA: Vinsan Suni Çim

HAKEM: Abdullah Ersoy

İZAYDAŞ:3 - FEN İŞLERİ:5

İZAYDAŞ: Mustafa Öztürk, Suat, Mehmet, Okan, Mustafa Yıldırım, Sadettin, Fahri, Davut

FEN İŞLERİ: Türker, Serccan (Muhammet), Numan, Ahmet, Dursun, Nihat, Ayhan (Fatih), Ufuk

Goller: Fahri, Ayhan

Normal Süresi:1-1

Penaltı Atışları: 2-4 Fen İşleri Galip

SAHA: Vinsan Suni Çim

HAKEM: Yücel Avanos

SAĞLIK İŞLERİ: 2 – ZABITA 1: 4

SAĞLIK İŞLERİ: Erdal, Akif, Mustafa, Adil, Sinan, Yusuf, İsmail, Fatih

ZABITA 1: Baybars, Zülfikar, Hüseyin, Volkan, Bayram, Mustafa, Sinan, Halim

Goller: Mustafa, Hüseyin

Normal Süresi:1-1

Penaltı Atışları: 1-3 Zabıta 1 Galip

SAHA: Vinsan Suni Çim

HAKEM: Abdullah Ersoy

İTFAİYE 1: 5 – ALTINNAL: 3

İTFAİYE 1: Selim, Nihat, Suat, Mehmet, Cömert, Samet, Ahmet, Ammar

ALTINNAL: Mahmut, Muhammet, Emrah, Yılmaz, Serkan, Ruhi, Serdar, Ender,

Goller: Ammar, Serdar

Normal Süresi:1-1

Penaltı Atışları 4-2 İtfaiye 1 Galip

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title