Haberler

Yargıtay Üyesi Özkılıç Ortaköy'de Toprağa Verildi

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi Nail Özkılıç Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi Nail Özkılıç Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi Nail Özkılıç'ın (57) cenazesi toprağa verilmek üzere Ortaköy ilçesine getirildi. Özkılıç'ın cenaze töreni ikindi namazına müteakip Hacı Ali Paşa Camisinde yapıldı. Cenaze törenine Özkılıç'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Yargıtay Başkan Vekili Hukuk Genel Kurul Başkanı Mahmut Bilgen, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yargıtay üyeleri ve mesai arkadaşları ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, İdare Mahkemesi Başkanı Dinçer Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ertuğrul Ayar Ankara, Aksaray ve çevre illerden hakim ve savcılar katıldı. Özkılıç, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanlığında toprağa verildi.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi Nail Özkılıç, 1957 yılında Aksaray'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Ankara hakim adayı olarak mesleğe başlayan Özkılıç, 2003'te Yargıtay Üyeliğine seçildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi iken geçirdiği beyin kanaması sonucu 57 yaşında vefat eden Özkılıç, evli ve iki çocuk babasıydı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şeref Ataklı Ali Alkan Yargıtay Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title