Haberler

Yaralı Polisin Sağlık Durumu İyi, Tedavisi Devam Ediyor

*sarıyer'deki silahlı saldırıda yaralanan polis memuru Fatih Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

*sarıyer'deki silahlı saldırıda yaralanan polis memuru Fatih Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - Özgür ARSLAN/ İSTANBUL DHA

Tarabya Ferahevler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde meydana gelen çatışma sonucu kasığına aldığı kurşun darbesiyle yaralanan polis memuru Fatih Çelik Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alındı. Polis telsizinden yaralı polis memuru için tüm İstanbul genelinde kan anonsu yapılırken, ameliyatı yaklaşık 3 saat sürdü. Ameliyat sonrasında Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği bildirildi. Ameliyat sürerken meslektaşları ve amirleri hastane bahçesinde uzun süre bekledi. Hastane görevlilerinden zaman zaman bilgi alan polis memurları meslektaşlarının sağlık durumunun iyi olmasına sevindikleri gözlendi.

AİLESİ HASTANEYE GELDİ

Yaralanan polis memuru Fatih Çelik ameliyatta olduğu sırada hastaneye ailesi de sivil bir araç ile hastaneye getirildi. Aile oğullarının yanında hastanede sabahlaması için polis ekipleri tarafından bir oda ayarlandı. Hastane dışında ve içerisinde birer polis ekibi nöbetçi olarak bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maslak Acıbadem Hastanesi Fatih Çelik İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title