Haberler

Yaralı Kızını Motosikletle Ambulansa Yetiştirmeye Çalıştı Ama Kurtaramadı

Karaman'da 37 yaşındaki Ali Yalçın, ailesiyle birlikte yönetimindeki traktörle yayladan köye dönerken, römorkun devrilmesi sonucu eşi ve 2 kızı yaralandı.

Karaman'da 37 yaşındaki Ali Yalçın, ailesiyle birlikte yönetimindeki traktörle yayladan köye dönerken, römorkun devrilmesi sonucu eşi ve 2 kızı yaralandı. Yalçın, römorkun altında kalan ağır yaralı 10 yaşındaki kızı Sevde Özlem Yalçın'ı, motosikletle ambulansa yetiştirmeye çalıştı ama kurtaramadı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında merkeze bağlı Akçaalan Köyü'nde bir yaylada meydana geldi. Yaz mevsimi nedeniyle yaklaşık 1 ay önce yaylada yaşamaya başlayan Ali Yalçın, bayram için ailesiyle birlikte köye dönmek üzere   70 EV 278 plakalı traktörle yola çıktı. Ancak traktörün römorku engebeli yolda devrildi. Römorkun üzerinde bulunan eşi 30 yaşındaki Dilek Yalçın ile kızları 9 yaşındaki Dilara Yalçın, römorktan fırlayıp yere savruldu. Ancak çiftin diğer kızı Sevde Özlem Yalçın, römorkun altında kaldı.

MOTOSİKLE AMBULANSA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞI

Çevredekilerin yardımıyla güçlükle kızı Sevde Özlem Yalçın'ı, römorkun altından kurtaran Ali Yalçın ambulansa haber verdi. Ancak yaylanın kent merkezine yaklaşık 2 saat uzakta olması nedeniyle, oradaki köylülerden birine ait motosikletle, kızını kucağına alıp ambulansa yetiştirmeye çalıştı. Yaklaşık 40 dakika kızını motosiklette kucağında taşıyan Yalçın, yolda karşılaştıkları ambulansa teslim etti. Ancak sağlık görevlileri minik kızın kalbinin durduğunu saptadı. Sevde Özlem'in kalbi, ambulans ve kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yeniden çalıştırılamadı.

KIZININ KANLARINI GÖRÜNCE BAYILDI

Kızı acil servise alındığı sırada, ambulans içinde kızının kanlarını gören Ali Yalçın bayıldı. Yere yığılan Yalçın, sağlık görevlileri tarafından acil servise alındı. Kazada yaralanan eşi Dilek ve diğer kızı Dilara da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. - Karaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlem Yalçın Akçaalan Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

AmigoMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin Rabbim evlat acısından korusun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title