Haberler

Yaralı Amerikalı Gazeteciler İstanbul'da

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinden: "Sincar'daki helikopter kazasında yaralanan 4 kişi, Acil Servis'teki ilk değerlendirmelerin ardından hastaneye yatırıldı"

Aralarında ABD'li gazeteciler Alissa J. Rubin ile Adam Ferguson'un da bulunduğu Sincar'daki helikopter kazasında yaralanan 4 kişi, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinde tedavi ediliyor.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Sincar Dağı'nda mahsur kalan Yezidilere yardım malzemelerini ulaştırmak için dün havalanan helikopterin teknik bir arıza sonucu düşmesi üzerine yaralanan 4 kişi, Acil Servis'teki ilk değerlendirmelerin ardından hastaneye yatırıldı.

Yaralılardan ikisinin kırıkları olması nedeniyle ortopedi ve travmatoloji bölümünce acil olarak ameliyat edilmesi planlandı. Bir hastanın takip ve tedavisinin ise yoğun bakım ünitesinde devam etmesine karar verildi.

Kazada yaralanan New York Times muhabiri Alissa J. Rubin ve foto muhabiri Adam Ferguson, ilk müdahalenin ardından bu sabah Sağlık Bakanlığının ambulans uçağı ile İstanbul'a getirilmiş, iki ambulansla tedavilerinin sürdürüleceği Amerikan Hastanesine götürülmüştü. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title