Haberler

Yapı Kredi'ye "Engelsiz Özel Sektör Ödülü"

Yapı Kredi, "Engelsiz Bankacılık Programı" çalışmalarıyla ödülleri arasına "Engelsiz Özel Sektör Ödülü"nü de ekledi.

Yapı Kredi, "Engelsiz Bankacılık Programı" çalışmalarıyla ödülleri arasına "Engelsiz Özel Sektör Ödülü"nü de ekledi.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Celal Bayar Üniversitesi'nin sekretaryasının yürüttüğü, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından düzenlenen "Engelsiz Bilişim Ödülleri" kapsamında ödüle layık görülen Yapı Kredi adına ödülü bankanın Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan aldı.

Engelsiz Bankacılık Programı'nı 2008 yılında başlattıklarını hatırlatan  Doğan, aldıkları ödüllere bir yenisini eklemenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Doğan,Yapı Kredi olarak, "Hizmette Sınır Yoktur" anlayışı  çerçevesinde her yıl yeni uygulamalarla geliştirilen Engelsiz Bankacılık Programı ile engelli vatandaşların bankacılık hizmetlerinden kolayca yararlanabilmelerini hedeflediklerini ifade etti.

Yalnızca finans sektörüne değil, farklı sektörlerde de engellilere yönelik benzer uygulamalara örnek teşkil etmekten gurur duyduklarını bildiren Doğan, bugün  öncülük ettikleri engellilere yönelik bankacılık hizmetlerinin Türkiye genelinde yaygınlaşmasını büyük sevinç ile takip ettiklerini dile getirdi.

Doğan, şu anda 51 ilde 500'e yakın "Engelsiz ATM" lerin ortopedik ve görme engeli olan müşterilere hizmet verdiğini ve bu sayıyı her geçen gün artırmayı sürdürdüklerini sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Yakup Doğan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title