Haberler

Yalıkavak Belediyesi Sosyal Projelere Destek Veriyor

Güncelleme:

Türkiye Düzensiz Sistemler Çalışma Grubu VI. Doğrusal Olmayan Düşünceler ve Uygulamaları Sempozyumu Yalıkavak Belediyesi'nin destekleriyle Yalıkavak'ta düzenlendi.

Yalıkavak Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıların açılışına Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan da katıldı. Başkan Saruhan katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bizim sizlere destek olmamız tabi ki şahsi bir şey değil. Amacımız sizlerin çalışmalarına destek olmak. Bunlardan mutlaka toplumumuz da faydalanacaktır. Bu anlamda biz hem mekanımızı, hem yüreğimizi, hem de düşüncelerimizi sizlere açtık. Sizler de asıl buraya gelerek, burada bulunarak Bizim Yalıkavak'ımıza değer katıyorsunuz. Belediye olarak imkanlarımızı beraberce paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür etkinliklere destek vermemiz belediye olarak bizler için çok önemli. Belediyecilik sadece yol yapmak ya da altyapı yapmak değildir. Belediyecilik bu tür etkinliklerin de yapılmasına olanak sağlamaktır."

Toplantı, Türkiye Düzensiz Sistemler Çalışma Grubu Başkanı K. Gediz Akdeniz koordinatörlüğünde gerçekleşirken yerel koordinatörlüğü Osman Cavit İyigün yaptı. İyigün, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a teşekkür etti.

Pazar gününe kadar süren VI. Doğrusal Olmayan Düşünceler ve Uygulamaları Sempozyumu kapsamında sanatçıların canlı performanslarının yanı sıra sunumlar ve geziler gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title