Haberler

Gazeteci Yalçın Küçük Cezaevinden Çıktı

Güncelleme:

Ergenekon davası kapsamında tahliye edilen Gazeteci-Yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük, Silivri Cezaevi'nden çıktı.

Ergenekon davası kapsamında tahliye edilen gazeteci-yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük, Silivri Cezaevi'nden çıktı. Küçük, "Cumhuriyet tahrip olmuştur. Cumhuriyeti tahrip edenlerle Cumhuriyeti yeniden kurmak üzere savaşa devam edeceğiz" dedi.

Cezaevi çıkışında tahliyesine ilişkin açıklama yapan Yalçın Küçük, Cumhuriyetin tahribata uğratıldığını ifade ederek, "Cumhuriyet'e verdikleri tahribatı 30 yılda tamir edemeyiz. Cumhuriyet tahrip olmuştur. Cumhuriyeti tahrip edenlerle Cumhuriyeti yeniden kurmak üzere savaşa devam edeceğiz. Bunların karşılığını verecekler. Biz neyiz? Bizi kimse çıkartmıyor? Bizleri Türkiye Cumhuriyetini tahrip ettiklerini yok ettiklerini düşündükleri için bizleri sembol o olarak cumhuriyet olarak hapiste attılar ama şimdi kendileri eriyorlar" dedi.

Küçük, "Bu Gezi Parkı'nın olduğu yer bir kışlaydı Topçu Kışlası. O kışladan 31 Mart çıktı. 31 Mart'tan Türkiye'de meşruti kurallık kuruldu. Bundan sonradan meşruti şartlı demokrasi kurmak zorundayız. Aydınların demokrasisi olacak, aydınların demokrasisi olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Yalçın Küçük Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title