Haberler

Yalan Dünya'nın Servet'i Füsun Demirel çocuklarıyla eğlencede!

Güncelleme:

Yalan Dünya'da temizlik hastası anne Servet'i canlandıran Füsun Demirel, dizi setinin tatile girmesiyle birlikte tüm vaktini çocuklarıyla geçirmeye başladı.

Füsun Demirel, Trump Alışveriş Merkezi'ndeki çocuk şehri KidzMondo'ya 6 yaşındaki ikizleri Aslı, Mehmet ve onların okuldan arkadaşlarıyla birlikte geldi.

Çocukları farklı meslekleri deneyimlerken onları keyifle izledi, bol bol fotoğrafladı. Dört çocukla birlikte eğlenceli bir gün geçiren Füsun Demirel, yorulduğunda ise bir kafede oturup kahvesini yudumladı, cep telefonuna gelen maillere baktı.

Çocuklarıyla birlikte zaman geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen ünlü oyuncu "Yalan Dünya yeni yayın döneminde de devam edecek. Çocuklar okul, ben set tatilindeyim. Her anımız birlikte, keyifli bir tatil başladı bizim için… Çocuklarla birlikte koşturmayı, oynamayı seviyorum ama hızlarına yetişmek bir yere kadar… Onların enerjisi çok üst düzey, ben yarışamıyorum…" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Füsun Demirel Yalan Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title