Haberler

We Wıll Rock You Haftasonunda Veda Ediyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü müzikal, son haftasonuna girerken, ünlü isimlerin de akınına uğruyor.

Müzikali önceki akşam izleyenler arasında Ata Demirer-Özge Borak, Cansel –Pınar Elçin, Sedef Avcı- Kıvanç Kasabalı, Gaye – Sait Sökmen, Serhat Kılıç ve Hıncal Uluç da vardı.

PLAK GİBİ MÜZİKAL

Gösteriyi neredeyse tüm parçalara eşlik ederek izleyen Ata Demirer, "plak gibi bir müzikal. Çok sağlam mesajları da vardı. Bir zamanlar bu dünyada gerçek aşk vardı, gerçek müzik vardı. Ben 80'lerin çocuğu olduğum için daha da severek izledim" derken, Özge Borak da, kaçıramayanlar için "tüh! Diyorum" diyerek beğenisini şaka ile karışık dile getirdi.

Hıncal Uluç, "Türkiye müzikalin ne olduğunu görüyor" derken, pekçok seyirci de bu kadar büyük bir prodüksiyonu Türkiye'de görmekten ne kadar keyif aldıklarını anlattılar.

Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı, " kesin gelinip görülmesi gereken bir gösteri" derken, Cansel Elçin "dünya çapında bir gösteri izlemekten ve Freddy Mercury'yi anmaktan çok mutlu olduğunu" dile getirdi.

Avrupa turnesinin en uzun ayağını İstanbul'da gerçekleştiren We Will Rock You ekibi de Türk seyircinin tüm şarkılara eşlik etmesinden büyük heyecan duyuyor.

Queen grubunun başta we will rock you olmak üzere I want to break free, somebody to love, killer queen, play the game, one vision, don't stop mi now, a kind of magic, bohemian rhapsody gibi dünyaca ünlü 24 şarkısından oluşan müzikalin son yarım saati gerçek bir rock konseri havasında geçiyor…

Seyirci ayakta tempo tutarak sahneye eşlik ediyor.

We Will Rock You, Cuma akşamı 21.00'de, Cumartesi günü 15.00 ve 21.00'de, Pazar günü ise 14.30 ve 20.00'de son gösterilerini gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kıvanç Kasabalı Cansel Elçin Hıncal Uluç Sedef Avcı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title