Haberler

Viranşehir'de Hakim, Savcı, Müdür ve Komutana Veda Yemeği

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu’nun yaz kararnamesi ile görev yeri değişen, hakim ve savcılar ile tayini çıkan emniyet müdürü Fahri Vardal ve Askerlik Şubesi Başkanı Yarbar Levent Özcan için veda yemeği düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi ile görev yeri değişen, hakim ve savcılar ile tayini çıkan emniyet müdürü Fahri Vardal ve Askerlik Şubesi Başkanı Yarbar Levent Özcan için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, Hakimler Aylin ve Murat Şimşek, İbrahim Akbulut, Hakan Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Kaplan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Levent Özcan, Emniyet Müdür Yardımcıları Selami Ermiş ve Öner Ağrıdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Sosyal Güvenlik İlçe Müdür Vekili Abdullah Ekinci, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Nüfus Müdürü Faysal Turan, kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek katıldı. Kaymakam Kotan, görev yeri değişen hakim ve savcıların ilçeye geldikleri 2-3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, bu hakim ve savcıların ilçe için önemli bir kazanım olduğunu da ifade etti. Kaymakam Kotan, görev yeri değişen Savcı ve Hakimlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde kendilerine başarı diledi. Viranşehir'in zor bir ilçe olduğunu anımsatan Kaymakam Kotan, "İnsanlar buraya gelerek zor şartlar altında alınlarının akı ile hizmet yapıyor. Bunu başararak önemli işler elde ediyorlar. Bu kolay bir durum değildir" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Kotan, tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, Hakimler Aylin ve Murat Şimşek, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Levent Özcan ve İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal'a plaket takdim etti. Tayini çıkan, emniyet müdürü, komutan, hakim ve savcılar, yemek organizasyonu nedeniyle Kaymakam Kotan'a teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında yenilen yemeğin ardından program sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Lütfi Kotan İbrahim Akbulut Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title