Haberler

Verimliliği Artırma Projesi Sonuç Değerlendirme Toplantısı

Milli Prodüktivite Merkezi (Mpm), Zonguldak Valiliği ve Ticaret Sanayi Odası İş Birliğiyle Kamu ve Özel Kuruluşlara Yönelik Verilen 'Verimliliği Artırma Projesi' Sonuç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti.

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM), Zonguldak Valiliği ve Ticaret Sanayi Odası iş birliğiyle kamu ve özel kuruluşlara yönelik verilen 'Verimliliği Artırma Projesi' sonuç değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir uygulanan proje, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda yapılan sonuç değerlendirme toplantısıyla sona erdi. Toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, MPM Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Kerim Ünal, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, MPM uzmanları katıldı.

Sonuç değerlendirme toplantısında konuşan MPM Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Kerim Ünal, uzman personelle eğitimlerin verildiğini belirterek, "MPM tarafından Zonguldak ve ilçelerinde verimlilik çalışmalarını başlattık. Bir yılı aşkın zamanda eksiklikleri ve bunların nasıl giderilmesi gerektiğini inceledik. Zonguldak'ın en önemli sorunlarından biri çarpık kentleşme. Tüm Zonguldak olarak bu tür sorunları aşmak gerekiyor. Zonguldak'ı eski günlerine döndürmek için çalışma yapmak gerekiyor. İlçeler ile işbirliği ortaklığı çok zayıf. Bu gibi sorunlar birlikte çözülerek aşılır" dedi.

Karne niteliği taşıyan çalışmalar hakkındaki gözlemlerini anlatan Vali Yavuz Erkmen de, "Zonguldak geliriyle giderini karşılayan bir il. Bartın, Karabük illeriyle bölge olarak çalıştığımız takdirde turizm açısından da gelişmiş bir düzeye geleceğiz. Çalışmaları değerlendirip hep birlikte el ele vermeliyiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen'e, Belediye Başkanı Secaattin Gonca'ya ve TSO Başkanı Salih Demir'e katkılarından dolayı MPM tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Sonuç değerlendirme toplantısına katılcağı ve uçakla geleceği belirtilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun olumsuz hava koşulları nedeniyle gelemediği öğrenildi.

(SŞ-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title