Haberler

Vergi ve Muhasebeci Haftası Futbol Turnuvası ile Renklendi

Güncelleme:

Turnuva sonunda Gaziantep muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Vergi İdaresi Başkanlığını 11-3 yenerek kupayı alma başarısını elde etti.

Vergi İdaresi Başkanlığı'nın Vergi Haftası etkinlikleri ile Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının Muhasebe haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanlığı ile Gaziantep muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası arasında bir Futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva sonunda Gaziantep muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Vergi İdaresi Başkanlığı'nı 11-3 yenerek kupayı alma başarısını elde etti.

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay kupa töreninde yaptığı konuşmada aslında maçın kurumlararası bir dostluk maçı olduğunu, meslek mensubu muhasebeci ve mali Müşavirlerin paydaş kurumlarla daha iyi kaynaşmasını sağlamak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Gaziantep Vergi İdaresi Başkanı Erol çember ise bu dostluk maçının meslek mensupları arasında dostluğu pekiştirdiğini aslında muhasebeci ile vergi dairesinin bir bütünün birer parçaları olduğunu vurguladı.

Daha sonra Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasına kupasını Gaziantep Vergi İdaresi Başkanı Erol Çember yapılan törenle takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title