Haberler

Vatikan Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı- Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyonda Cumhuriyet Bayramı kutlandı- Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı resepsiyonda davetlilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajı okunduROMA (AA) - Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı- Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyonda Cumhuriyet Bayramı kutlandı- Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı resepsiyonda davetlilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajı okunduROMA (AA) - Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevini yürütürken Dışişleri Bakanlığı'nın yaz kararnamesiyle Türkiye'nin yeni Vatikan Büyükelçisi olarak atanan Mehmet Paçacı, ilk kez bir Cumhuriyet Bayramı Resepsiyona ev sahipliği yaptı. Büyükelçilik rezidansında gerçekleşen resepsiyonda Büyükelçi Paçacı, eşi Meryem Paçacı, Büyükelçilik Birinci Müsteşarı Hasan Sekizkök ve Paçacı'nın oğlu Mustafa Paçacı, konuklarını tek tek kapıda karşıladı. Vatikan Büyükelçiliği'nde yaşanan bir diğer ilk ise "Akdeniz'de Sağlık Konferansı" için Roma'da bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu'nun da resepsiyona katılmasıyla oldu. ..

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Paçacı Türkiye Vatikan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title