Haberler

VATBO'dan Eskişehir TSO'ya Ziyaret

Güncelleme:

VATBO Başkanı Selman Toprak, Eskişehir Ticaret Odası'nı ziyaret ederk, Oda Başkanı Harun Karacan ile bir araya geldi.

Van Ticaret Borsası Başkanı Selman Toprak, rutin gerçekleştirdiği oda ve borsa ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Toprak, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı makamında ziyaret etti.

Bişar Ulutaş / VAN

Ziyaretler kapsamında Ankara, Konya, Eskişehir, Antalya illerinde yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren Toprak, bu ziyaretlerde hem görüş alışverişinde bulundu hem de oda-borsa başkanları ve temsilcilerle yaptıkları projeleri değerlendirdi.

TOPRAK, PROJELERİ KONUŞTU
Göreve geldikten kısa bir süre sonra ildeki kooperatifleri, kamu kurum ve kuruluşları, çiftçileri, borsa üyelerini ziyaret eden VATBO Başkanı Toprak, geçtiğimiz günlerde bazı illerde oda ve borsa başkanlarıyla toplantılar yapmak üzere bir araya geldi. Eskişehir Ticaret Odası'nı bu kapsamda ziyaret eden Toprak, ETO Başkanı Harun Karacan ile bir görüşme yaptı.

Başkan Toprak, görüşmede göreve geldikleri tarihten itibaren yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri paylaştı. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan, Hakkâri'nin Van Ticaret Borsası faaliyet alanına dâhil edilmesi ve ilçelerde temsilcilikler açılması uygulamasını anlatan Toprak "Kıymetli başkanımız nazik bir ev sahipliği yaparak bizleri ağırladılar. Van'da gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı anlattık kendilerine. Özellikle Hakkâri'nin bize dâhil edilmesi ile barış sürecine olumlu katkılar yapacağını ifade ettik, bu konuda görüş birliği halinde olduğumuzu görüyoruz" dedi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karacan "Van bizim için kıymetli bir il. Doğu'nun İran ile sınırı olan, tarım, hayvancılık konularında Türkiye'de bir döneme damgasını vurmuş bir ilimiz. Buradaki Ticaret Borsamızın faaliyet alanının bu şekilde gelişmesi, barış rüzgârlarının bölge insanlarının huzuru için esmesi bizleri mutlu ediyor. Bu olumlu adımı desteklediğimizi ifade ederek kendilerini tebrik ettik" diye konuştu.

Yapılan görüşmelerin ardından, VATBO Başkanı Selman Toprak, ETO Başkanı Harun Karacan'ı ve ekibini Van'a davet etti. Daha sonra Başkan Toprak'a a ziyaret anısına ev sahibi Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Harun Karacan Bişar Ulutaş Eskişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title