Haberler

Vatandaşın Tek Umudu CHP'dir

Konak ilçesine bağlıFerahlı mahallesini ziyaret eden CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu,Ferahlılar tarafından oldukça coşkulu bir şekilde karşılandı.

CHP'nin projeleri anlatan Bozoğlu, AKP hükümeti 9 yıllık iktidarında işsizliği, yoksulluğu, yolsuzluğu ve yandaş kayırmayı artırmanın dışında bir şey yapmadı' diyerek AKP'yi eleştirdi.

AKP İşsizliği ve Yoksulluğu Arttırdı

Ferahlı mahallesi ziyaretinde yaptığı konuşmada AKP'nin uyguladığı ekonomi politikasıyla yoksul vatandaşlarımızın daha da yoksullaştığına dikkat çeken Dr. Turgay Bozoğlu "AKP yandaşlarını zengin etme hırsından vatandaşımızın halini görmüyor. AKP İktidarı döneminde yapılan yanlış icraatlar Türkiye'yi dünyanın en yoksul ve işsizlerin ordusunun olduğu ülkeler arasına sokmuştur'' dedi.

Kurtuluş Yolu CHP'nin İktidarından Geçer

Dr. Turgay Bozoğlu, AKP iktidarının icraatları ülkemizi içler acısı bir duruma sürüklemiştir. Yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik almış başını gidiyor. Şifrelerle, skandallarla gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği karartılıyor. AKP iktidarı ülkede ekonomiyi bitirdiği gibi eğitimi, üretimi, sanayiyi, küçük esnaflığı, turizmi, tarımı ve çiftçiliği de bitirdi. Vatandaşın tek umudu olan CHP'nin iktidarında her şey yeniden başlayacak. Tüm karanlıklar aydınlanacak. Yandaş talanına son vereceğiz. Herkes rahat bir nefes alacak' diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

CHP iktidarı ülkemizin kurtuluşu demektir. CHP iktidarı işsize iş, yoksula aş demektir. CHP halktan partisidir. CHP'nin kuracağı iktidar halkın iktidarı olacaktır. İktidara geldiğimizde 41 sözümüzün ışığında yatırım, istihdam ve üretim odaklı, merkezinde insan olan ekonomik modeli hayata geçireceğiz. İktidarımızda, işsizliği ve yoksulluğu bitireceğiz. Aile Sigortası projemizle sosyal devleti yeniden ayağa kaldıracağız. Aile Sigortası ile Türkiye'de yoksul bırakmayacağız. Bu ülkede ihtiyacı olan her vatandaşımız bir vatandaşlık hakkı olarak, insan onuruna yakışır bir biçimde bu sigortadan yararlanacak. Bu ülkede bebekler açlıktan, çocuğuna ekmek götüremediği için anneler, babalar çaresizlikten ölümü seçmeyecek. İşçimizin, memurumuzun, esnafımızın, emeklimizin, yaşlımızın, kadınımızın, gencimizin yani tüm vatandaşlarımızın yüzü bizimle gülecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title