Haberler

Vatan Caddesi'nde Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Vatan Caddesi'nde düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Vatan Caddesi'nde düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Tören alanını dolduran vatandaşlar, askeri araçları resmi geçişini ilgiyle izledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Vatan Caddesi'nde resmigeçit töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşı okunması ile başlayan törenin en ilgi çekici yanı ise askeri araçların geçişi oldu. Tören alanına çocukları ile gelen aileler, askeri araçların geçişini ilgiyle izledi.

Törende, Harp Akademileri personeli, jandarma komandolar ve çok sayıda asker resmi geçiş yaptı. Karadan ağır havan takımları ve tanklar geçiş yaparken, havadan da askeri helikopterler gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Törene çocuklarıyla gelen bir anne, "Güçlü olduğumuzu görmek çok güzel ancak savaş olmasını istemiyoruz. Çocuklarımıza milli duyguları aşılamak için bu tür törenlere getiriyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Vatan Caddesi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title