Haberler

Vanlı Sultanlar Ordu'ya Gitti

Güncelleme:

TFF Bayan Hentbol Takımı 1. Liginde Van'ı temsil eden Van Gençlik Spor Bayan Hentbol Takımı, altıncı karşılaşması için Ordu'ya gitti.

Pazar günü lider Ordu Boztepe Gönülspor ile karşılaşacak olan Vanlı Sultanların hedefi mutlak galibiyet.

Türkiye Futbol Federasyonu Bayan Hentbol Ligi'nde heyecan sürüyor. Oynadığı beş karşılaşmayı da kazanarak grupta 10 puan toplayan ve averaj eksiğiyle üçüncü sırada bulunan Van Bayan Hentbol Takımı, altıncı galibiyet için Ordu'ya yol aldı.

Oynadığı başarılı oyunla dikkat çeken ve 'Vanlı Sultanlar' olarak adlandırılan Bayan Hentbol Takımı, Ordu Boztepe Gönülspor'u yenmek istiyor.

Vanlı Sultanlar bugüne dek karşılaştıkları 5 rakibi de mağlup ederken, yine Ordu takımı da aynı başarıyı sergileyerek averajla liderliğini sürdürüyor.

Grupta ikinci sırada bulunan Sivas 4 Eylül Belediyespor da beş maçta topladığı 10 puanla en güçlü takımlardan biri olarak göz doldurdu. Grupta Van Gençlikspor Bayan Takımı'nın ardından Rize Pazarspor Takımı geliyor. Bu takımın da başarısı ilk üç takımla aynı.

Trabzon Hentbol Akademispor, 8 puanla beşinci sırada yer alırken, sonrasındaki dört takımın da dörder puanı bulunuyor.

Öte yandan Hentbol Van İl Temsilcisi Şakir Şahar da bir kez daha halktan destek istedi.

4 yıllık bir takım olduklarını söyleyen Şahar, deprem sonrası mola verdikleri lig çalışmalarına yeniden başladıklarını söylerken, Bayan Sultanlar ise Vanlılardan maddi ve manevi destek beklediklerini ifade etti.

Hentbol Van İl Temsilcisi Şakir Şahar, "Bayan Hentbol takımımız bu sezon lige çok iyi başladı, oynadığımız ilk 4 karşılaşmayı da kazandık. Şu an gol averajıyla 14 takımlı grup da 2. Sırada yer almaktayız. Ligde çok zor 14 takım var. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kastamonu, Samsun, Ordu, Adana gibi takımlar arasında bizler de bulunuyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun tek bayan takımıyız. Van Halkından destek bekliyoruz. İş adamlarımız bize destek olursa Van'ın adını en iyi şekilde temsil ederiz. Ligi ilk sırada bitirdiğimiz takdirde Süper lige çıkarız" dedi.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Boztepe Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title