Haberler

Van Gölü'nde Boğulmalara Karşı Uyarılar Devam Ediyor

Güncelleme:

Van'ın Tuşba Belediyesi, jandarma ve polis ekipleri ile birlikte Van Gölü sahilinde piknik yapan vatandaşlara el broşürleri dağıtarak boğulmalara karşı uyarıyor.

Van'ın Tuşba Belediyesi, jandarma ve polis ekipleri ile birlikte Van Gölü sahilinde piknik yapan vatandaşlara el broşürleri dağıtarak boğulmalara karşı uyarıyor.

Yaz aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarında yaşanan artış ile birlikte tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da boğulma vakaları arttı. Tuşba Belediyesi ekipleri, jandarma ve polis teşkilatları ile birlikte Van Gölü'nde yaşanan boğulma vakalarının önüne geçilmesi amacıyla sahilde piknik yapan vatandaşlara 'Şakalaşmak amacıyla suya girilmez', 'Dip çekimi fazladır', 'Akıntı fazlalığı nedeniyle boğulma riski fazladır' şeklinde uyarı ile boğulma vakalarına şahit olunması durumunda yapılması gerekenlerin yer aldığı el ilanları dağıttı.

Belediye Başkanı Salih Akman'ın talimatları ile Van Gölü'nün Çarpanak Adası bölgesi ile bataklık, uçurum ve sığ olan yerlere 'Bu alanda yüzmek tehlikeli ve yasaktır', 'Acil durumlarda 112'yi arayın', 'Uyarılara uymayanlar hakkında 5326 sayılı kanuna göre idari yaptırım uygulanır' şeklinde uyarı levhaları da asan belediye ekipleri, yaşanması muhtemel suda boğulma olaylarının önüne geçilebilmesi ve bu tür üzücü olayların asgari seviyeye indirilmesi maksadıyla vatandaşları şuurlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çalışmalarının yaz sezonu boyunca devam edeceğini kaydettiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Van Gölü Jandarma Tuşba Van Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title