Haberler

Van'da yavru turnalar halkalandı

Güncelleme:

Van'da 'Ulusal Turna Eylem Planı' çalışmaları çerçevesinde 4 yavru turna halkalanırken birine de uydu vericisi takıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ulusal Turna Eylem Planı' çalışmaları devam ediyor. Yavru turna bireylerine uydu vericisi takılması için Van'da uzman ekiplerin de katıldığı iki günlük arazi çalışması sonrasında 6 ergin ve 5 yavru birey olmak üzere toplam 11 turna tespit edildi. Tespit edilen yavru birey halkalanırken, bir yavruya ise uydu vericisi takılarak tekrar salındı.

- Van'da yavru turnalar halkalandı

VAN - Van'da 'Ulusal Turna Eylem Planı' çalışmaları çerçevesinde 4 yavru turna halkalanırken birine de uydu vericisi takıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Ulusal Turna Eylem Planı" çalışmaları devam ediyor. Yavru turna bireylerine uydu vericisi takılması için Van'da uzman ekiplerin de katıldığı iki günlük arazi çalışması sonrasında 6 ergin ve 5 yavru birey olmak üzere toplam 11 turna tespit edildi. Tespit edilen yavru birey halkalanırken, bir yavruya ise uydu vericisi takılarak tekrar salındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Parklar Genel Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title