Haberler

Boğazı sis kapladı, Vali Yerlikaya'dan paylaşım gecikmedi: İstanbul deyince aklıma bir masal gelir

Güncelleme:

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sisin etkili olduğu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya paylaşımına "İstanbul deyince aklıma bir masal gelir, Bir varmış, bir yokmuş..." notunu düştü.

İstanbul yoğun sise teslim oldu. Megakenti günlerdir esir alan sisli hava nedeniyle görüş mesafesi düştü ve ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre hava hadisesi 8 Kasım'a kadar da etkisini sürdürecek.Bir yandan günlük hayatı durma noktasına getiren sis hadisesi bir yandan da büyülü manzaralar ortaya çıkartıyor.

Vali Yerlikaya'dan masalsı sis paylaşımı

VALİ YERLİKAYA'DAN SİSLİ PAYLAŞIM

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sisin etkili olduğu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ve İstanbul Boğazı'nın yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Yerlikaya'dan masalsı sis paylaşımı

''İSTANBUL DEYİNCE AKLIMA BİR MASAL GELİR''

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul deyince aklıma bir masal gelir, Bir varmış, bir yokmuş" ifadelerini kullanarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havandan görüntülerini paylaştı.

Vali Yerlikaya'nın paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından çokça beğeni ve yorum aldı. İşte o paylaşım;

Vali Yerlikaya'dan masalsı sis paylaşımı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Boğazı İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title