Haberler

Vali ve Başkan Vekili Arasındaki Kavga Canlı Yayına Taşındı

Güncelleme:

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz arasında yaşanan "rozet" krizi canlı yayında da sürdü.

HABERLER.com Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunumunda 'bayrak dağıtımı' nedeniyle yaşadığı tartışma dünkü törenlere damga vurdu. Yetkililer arasındaki yaşanan kavga 5N1K yayınında devam etti.

CANLI YAYIN KAVGASI

Dünkü törenlerin ardından Cüneyt Özdemir'le 5N1K programına katılan Coş ve Aldırmaz arasındaki kavga canlı yayına da taşındı. Vali Coş ve Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ın konuk olduğu programa yine ikilinin sözleri damga vurdu. Cüneyt Özdemir'in ayrı ayrı söz verdiği yetkililer program sonlanırken birbirine girdi.

ÖZDEMİR'İN ÇARESİZ KALDIĞI ANLAR

Cüneyt Özdemir, Zihni Aldırmaz'ın sözlerine son vermesi üzerine konuya nokta koyacakken Vali Coş araya girdi ve olanlar oldu. Yetkililer arasında yaşanan kavgayı Cüneyt Özdemir, çaresizce izledi. Özdemir'in defalarca seslendiği Coş ve Aldırmaz gazetecinin sözlerini duymadı bile. İkili arasındaki tartışma sürerken Özdemir yayını bitirdi.

DÜN NELER YAŞANMIŞTI

Törende altında 'Zihni Aldırmaz Büyükşehir Belediye Başkan Vekili' yazılı rozet ve bayraklar dağıtılması Vali Hüseyin Avni Coş'u sinirlendirdi. Tören başlamadan önce protokole Türk bayrağı rozetleri takan Zihni Aldırmaz'a Vali Hüseyin Avni Coş tepki gösterdi. 

"VALİYSEN VALİLİĞİNİ BİL"

Vali Coş'un, "Biz o bayrak için, Atatürk için senin gündüz gidemediğin yerlere gece gittik. Büyükşehir Belediyesi senin babanın çiftliği değil." demesine sinirlenen Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyesi Türk bayrağı dağıtamaz mı, bana bak valiysen valiliğini bil, bu memleketin sahibi var." diyerek tepki gösterdi. 


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Coş Cüneyt Özdemir Zihni Aldırmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title