Haberler

Vali Sebahattin Öztürk İncelemelere Katıldı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç ile inşaatı devam eden Antalya Stadyumu ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

"Antalya Stadyumu 32 bin Kişilik Uluslararası Futbol Standartlarını Sağlayan Bir Projedir"

Vali Sebahattin Öztürk Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte inşaatı devam eden Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından basına açıklama yapan Bakan Suat Kılıç projede değişiklik olmadığını, bu proje "32 bin kişilik uluslararası futbol standartlarını sağlayan bir projedir" dedi. Antalya'nın diğer spor alt yapılarına yapılan yatırımlarla, Antalya'yı spor turizminin merkez kenti konumuna getirileceğini ifade etti. Antalya'yı uluslararası spor organizasyonlarının Türkiye'deki ev sahipleri arasına katmayı ve spor turizminin merkez kenti olarak konumlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Bakan Suat Kılıç, Eski Atatürk Stadyumunun bulunduğu bölgenin doğal sit alanı olduğunu bu nedenle yıkıp yeni bir stadyum yapmanın mümkün olmadığını belirtti. Bu stadyumla ilgili revizyon programı üzerinde çalışıldığı ve Dünya da olmayan bir okçuluk tesisini hem Türkiye'ye hem de Antalya'ya kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

"Gençlik Merkezi'nde İncelemeler"

İnşaat alanından ayrılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Vali Öztürk Atatürk Spor Salonun'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaz okulları kapsamında basketbol eğitimi alan çocukları ziyaret ettiler. .Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'ndeki resim, müzik, matematik, satranç eğitimi alan gençleri ziyaret ederek, Atatürk Stadyumda eğitimlerine devam eden ve engelli gençlerden oluşan Antalya Ritim Grubu'nu ziyaret edip, İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuyan genci dinlediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Sebahattin Öztürk Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title